ukenru
b-dzhonson-zaklikav-usi-storoni-dotrimuvatis-rezhimu-tishi-na-donbasi

Б.Джонсон закликав усі сторони дотримуватись режиму тиші на Донбасі

 • 8530 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Міністр закордонних справ Борис Джонсон схвалльно оцінив рішення про припинення вогню на сході України і закликав усі сторони повністю його реалізовувати, передає УНН з посиланням на сайт британського МЗС.

Міністр закордонних справ закликав всі сторони здійснити узгоджений режим припинення вогню і використовувати його як основи для тривалого миру в 2017 році.

"Я вітаю оголошення припинення вогню на сході України, де став занадто високий рівень насильства в останні дні. Цей конфлікт продовжує здійснювати руйнівний вплив на мільйони людей, які живуть по обидва боки від лінії зіткнення. Я наполегливо закликаю всі сторони дотримуватися режиму припинення вогню і використовувати його як основи для досягнення прогресу в побудові міцного миру на сході України в 2017 році", - наголосив Б.Джонсон.

Як повідомляв УНН, станом на ранок 24 грудня українська сторона СЦКК підтвердила про запровадження всеосяжного, стійкого, безстрокового припинення вогню, починаючи з 00:00 24 грудня 2016 року.

Українські Національні Новини

Політика