azovtsi-kazhut-deblokada-mariupolya-mozhliva

"Азовці" кажуть, деблокада Маріуполя – можлива

 • 203160 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Українські захисники Маріуполя кажуть, їм прикро слухати припущення про те, що деблокада неможлива. Про це заявив у зверненні заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар, пише УНН.

Цитата

"Ми дякуємо, ми відчуваємо підтримку українського народу. Ми впевнені, що нас не зрадять, що нас чекають, та ми не перестаємо битися. Нам прикро слухати припущення про те, що деблокада неможлива, що ми отримали підкріплення у той час, коли нас стає менше. Нам набридло слухати аналітиків, що прикриваються приємними словами і ллють заспокійливе у вуха українців. Нам важко дивитися статистику серед жертв -мирного населення України, де не вказано жодного слова про Маріуполь. Нібитоті жінки, діти, інші люди, що стали жертвою російського терору, загинули, а ніби ще живі", - сказав капітан.

"Я дуже хочу, щоб кожен українець нарешті зрозумів, що криється за фантастичною мужністю наших військових. Це віра в побратимів та своїх командирів, це віра в краще майбутнє нашої країни, віра в український Маріуполь, не зважаючи на всі перепони… Ми будемо битися, бо Маріуполь – це Україна", - додав він.

Деталі

Зі слів Паламара, за 50 діб війни захисниками Маріуполя було знищено 46 танків, підбито 27, підбито та знищено 69 БМП та БМД, 30 БТР-ів, "Тайфуни", "Рисі", "Тигри", вантажні автомобілі, легкові, БПЛА, катер, літак, поранено та вбито більше 2000 одиниць ворожої піхоти.

Це означає, що кожні три години підбивається ворожа техніка, а кожної години знищується до двох окупантів, зазначає військовий.

Він нагадав, що українські військові борються під постійним ворожим вогнем з танків, артилерії, авіаційними ударами, іншими засобами бойового ураження у повному оточенні без належної підтримки.

Нагадаємо

Раніше сьогодні міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україні для порятунку мирних людей та військових, заблокованих у Маріуполі, потрібно більше зброї.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Азовці" кажуть, деблокада Маріуполя – можлива

     • 203160 переглядiв

    Рашисти захопили місто Олешки на Херсонщині — мер

     • 548118 переглядiв

    Посол Франції повертається до Києва – МЗС

     • 95627 переглядiв

    Ворог поцілив ракетою по Дніпропетровщині - ДОР

     • 204588 переглядiв