ukenru
avtoritetniy-reyting-lideriv-podatkovogo-svitu-sklav-top-profilnikh-yuristiv-ukrayini-u-reyting-uviyshov-getmantsev

Авторитетний рейтинг лідерів податкового світу склав топ профільних юристів України: у рейтинг увійшов Гетманцев

 • 179279 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Рейтинг світових податкових лідерів ITR World Tax Leaders, який складається у межах проекту World Tax, склав топ податкових юристів України, повідомляє УНН з посиланням на рейтинг.

До рейтингу українських податкових юристів потрапили 52 спеціалісти.

Серед них – партнер, керівник податково-юридичного відділу компанії «Делойт» в Україні Олександр Черінько, партнер, податково-юридичний департамент «Делойт» в Україні Вікторія Чорновол, старший юрист, керівник практики податкового права та бізнес-консультування GOLAW Ірина Кальницька, керуючий партнер Lavrynovych & Partners Law Firm Максим Лавринович, а також народний депутат, голова податкового комітету ВР Данило Гетманцев.

Народний депутат був включений до рейтингу як практик, який отримав високу оцінку. У рейтингу зазначено, що сфера його діяльності – податкові спори.

Довідка

Включення до рейтингу здійснюється на основі таких показників, як відгуки колег та партнерів, клієнтів та практичні докази результатів діяльності.

Лідери ранжуються за категоріями: практики, які отримали високу оцінку колег, що мають великий досвід у вирішенні важливих питань; висхідні зірки – фахівці-практики, на зорі своєї кар'єри; провідні податкові консультанти.

Рейтинг охоплює весь світ і складається щороку авторитетним виданням World Tax Guide, що є ключовим ресурсом, який допомагає спеціалістам у сфері оподаткування знайти поради фахівців.

Українські Національні Новини

Економіка