avto-bukovintsya-u-yakomu-perevoziv-kontrafaktni-tsigarki-peredadut-zsu

Авто буковинця, у якому перевозив контрафактні цигарки, передадуть ЗСУ

 • 250967 переглядiв

КИЇВ.19 липня. УНН. Автомобіль Chevrolet Blazer, у якому буковинець перевози контрафактні цигарки до Румунії, передадуть на потреби ЗСУ. Про це повідомили на сайті Чернівецької обласної прокуратури, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що за публічного обвинувачення Чернівецької обласної прокуратури суд конфіскував у дохід держави транспортний засіб громадянина, засудженого за транспортування з метою подальшого збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Прокурори довели, що у березні цього року 39-річний буковинець прямуючи через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Порубне-Сірет» до Румунії, обравши смугу руху «зелений коридор» намагався таємно вивезти у паливному баку свого транспортного засобу «Chevrolet Blazer» понад 1000 пачок контрафактних тютюнових виробів.

Цитата

«Правопорушника оштрафовано майже на 70 тис. грн, а його автівку конфісковано у дохід держави для подальшої передачі ЗСУ», — йдеться у повідомленні.

Доповнення

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали співробітники ТУ БЕБ у Чернівецькій області, за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві та області ППО збила всі ворожі дрони – КМВА

     • 440499 переглядiв

    У Києві та області лунають вибухи, працює ППО

     • 1308344 переглядiв