ukenru
avstraliya-zafiksuvala-pershu-smert-vid-covid-19-v-2021-rotsi

Австралія зафіксувала першу смерть від COVID-19 в 2021 році

 • 21213 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Австралія повідомила про перший в цьому році смертельний випадок від коронавірусу і про рекордні 77 нові випадки зараження вірусом в 2021 році в штаті Новий Південний Уельс, який бореться зі спалахом варіанту "Дельта". Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Прем'єр-міністр Гледіс Береджіклян заявила, що в найближчі дні очікується подальше зростання кількості інфікованих жителів в найбільшому місті країни Сіднеї і його околицях, який знаходиться в тритижневій ізоляції.

"Я очікую, що завтра в Новому Південному Уельсі буде більше 100 випадків COVID-19, - сказала Береджіклян. - Я буду шокована, якщо буде менше".

Доповнення

У суботу було зареєстровано 50 випадків захворювання - попередній рекорд 2021 року. Таким чином, нещодавній спалах "Дельта" варіанту склав 566 випадків.

З випадків, що були зарєстровані в неділю, 33 з них були між людьми, які проводили час в великих компаніях, будучи інфікованими, що підсилює побоювання населення перед продовженням тритижневої ізоляції 5-ти мільйонного міста Сідней і його околиць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторів Наталі Портман та Сашу Барона Коена запідозрили у порушенні локдауну в Сіднеї: поліція каже, все було за правилами

Українські Національні Новини

Новини Світу