aviakompaniya-turkish-airlines-skasuvala-reysi-do-minska-sochi-rostova-ta-yekaterinburga

Авіакомпанія Turkish Airlines скасувала рейси до Мінська, Сочі, Ростова та Єкатеринбурга

 • 128464 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Авіакомпанія Turkish Airlines скасувала авіарейси до білоруського Мінська та трьох російських міст до 31 грудня 2022 року. Про це з посиланням на пресслужбу компанії пише Aero Times, передає УНН.

Деталі

Як наголошується, національний оператор пасажирських авіаперевезень Туреччини, який до початку повномасштабного російського вторгнення в Україну здійснював авіарейси до російських міст Сочі, Єкатеринбург та Ростов, а також до столиці білорусі Мінська, повідомив про скасування польотів до вказаних міст до 31 грудня 2022 року включно.

Цитата

"Пасажири, чиї рейси скасовано, можуть скористатися правами, зазначеними на сторінці про порушення рейсів, і здійснювати свої транзакції через наш кол-центр, офіси продажів, мобільні додатки та вебсайт", — йдеться в заяві Turkish Airways.

Авіакомпанія додала, що пасажири, які придбали квитки на ці напрямки до 24 лютого 2022 року, отримають додаткові права на заміну або на відшкодування коштів.

Нагадаємо 

На сайтах авіакомпаній та квиткових агрегаторів закінчилися квитки на найближчі рейси з росії до країн безвізового режиму.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Австрія засуджує погрози росії щодо ядерної зброї - МЗС

     • 127841 переглядiв

    ОК "Південь": у Кривому Розі ППО знищило ворожу ракету

     • 145396 переглядiв