ukenru
aviakompaniya-easyjet-skasovuye-nizku-svoyikh-reysiv

Авіакомпанія EasyJet скасовує низку своїх рейсів

 • 121432 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Лоукостер EasyJet скасував у неділю 80 рейсів через поточні складні робочі умови. Також 822 рейси були затримані. Про це повідомляє УНН з посиланням Reuters.

Деталі

Європейська авіакомпанія у своїй заяві в неділю заявила, що працює над тим, щоб допомогти клієнтам перебронювати рейси та знайти готелі.

Веб-сайт відстеження польотів FlightAware показав, що EasyJet скасувала 98 або 5% своїх рейсів. Він також показав, що 822, або 45% його рейсів були затримані.

Раніше в травні Easyjet скасував понад 200 рейсів через затримки в аеропортах та інші обмеження, які впливають на подорожі під час шкільних канікул.

Цитата

"Клієнтам надається можливість перебронювати номер або отримати відшкодування, а також проживання в готелі та харчування, якщо це необхідно", - йдеться в повідомленні.

Європейська авіакомпанія постраждала від низки проблем, оскільки скасування обмежень COVID призвело до відновлення поїздок. Багато британських аеропортів намагаються набрати достатньо наземного персоналу, а easyJet також бореться з проблемами ІТ.

Нагадаємо

Болгарія, Північна Македонія та Чорногорія закрили свій повітряний простір для літака лаврова.

Українські Національні Новини

Новини Світу