ukenru
aviakatastrofa-pid-chuguyevom-u-radi-vshanuvali-pamyat-zagiblikh

Авіакатастрофа під Чугуєвом: у Раді вшанували пам’ять загиблих

 • 12286 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. У Верховній Раді України хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув в авіакатастрофі під Чугуєвом на Харківщині 25 вересня, передає кореспондент УНН.

"25 вересня сталася жахлива трагедія, ми втратили 26 наших діючих і майбутніх пілотів. Це велика втрата і для Міноборони, і для держави, і, в першу чергу, це катастрофічна втрата для близьких та рідних. Я хочу від себе і від ВРУ - і від кожного громадянина висловити співчуття", - сказав голова ВРУ Дмитро Разумков.

Також він звернувся до всіх міністерств і відомств докласти зусилля, щоб у найкоротші строки отримати об’єктивну інформацію про причини трагедії.

"Пропоную хвилиною мовчання вшанувати пам’ять загиблих", - додав Разумков.

Нагадаємо, з 28 вересня у родичів курсантів, які загинули у авіакатастрофі під Чугуєвом Харківської області, розпочнеться відбір ДНК-зразків для проведення експертизи для ідентифікації загиблих.

Як повідомлялося раніше в УНН, 25 вересня о 20:45 під Чугуєвом на Харківщині впав літак. Всього на борту повітряного судна перебувало 27 осіб — члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба: 25 загинули на місці, один із курсантів помер наступного дня від отриманих опіків. Ще одна людина наразі перебуває на лікуванні.

Українські Національні Новини

Політика