ukenru
avakov-prodovzhit-dopomagati-prezidentu-pislya-svoyeyi-vidstavki-geraschenko

Аваков продовжить допомагати Президенту після своєї відставки - Геращенко

 • 17771 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Арсен Аваков, який займає 7 років посаду міністра внутрішніх справ України, продовжить допомагати Президенту Володимиру Зеленському після своєї відставки в будь-яких питаннях. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Арсен Аваков - це державний діяч, який робив все, щоб зміцнити нашу країну. Однак, ніхто не вічний на своєму посту. Тому міністр внутрішніх справ написав заяву про відставку. І все те, що зараз пишуть в інтернеті про заклики не голосувати за відставку - це абсолютна дурість. Арсен Аваков із задоволенням буде допомагати президенту Володимиру Зеленському в будь-яких питаннях", - заявив Геращенко.

Додамо

13 липня стало відомо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав у відставку.

Під час засідання фракції "Слуга народу" 13 липня Президент України Володимир Зеленський запропонував главу комітету з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського на пост міністра внутрішніх справ. І "слуги" підтримали цю пропозицію.

Денис Монастирський погодився очолити Міністерство внутрішніх справ.

14 липня Парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендував Верховній Раді визначитися шляхом голосування щодо підтримки чи непідтримки заяви міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про відставку із займаної посади.

Українські Національні Новини

Політика