ukenru
avakov-poyasniv-yak-mozhna-bude-otrimati-virtualniy-nomerniy-znak

Аваков пояснив, як можна буде отримати віртуальний номерний знак

 • 10268 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Міністр внутрішній справ Арсен Аваков пояснив як українці зможуть отримувати віртуальний номерний знак при реєстрації транспортного засобу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МВС України.

"Нововведенням очікується впровадження віртуальних номерних знаків. Проект закону, який передбачає зміну процесу реєстрації транспортних засобів — максимальне спрощення процесу присвоєння та видачі номерних знаків, підтримав Уряд та згодом його розгляне Верховна Рада", - сказав Аваков.

За його словами, при реєстрації транспортних засобів громадянин міг обрати номерний знак винятково з переліку тих, які були саме в цьому сервісному центрі. Люди були обмежені у можливості вибору номерного знаку для транспортного засобу, а держава витрачала бюджетні кошти на придбання, зберігання та передачу між сервісними центрами та ЦНАПами виготовлених номерів.

"При реєстрації транспортного засобу людина буде отримувати свідоцтво про його реєстрацію із обраним номерним знаком. Після зможе замовляти у будь-якого виробника потрібний номер. Головна вимога — відповідність номерного знаку державному стандарту", - зазначив Аваков.

Нагадаємо, сьогодні уряд ухвалив низку рішень, які дозволять незабаром запустити такі онлайн послуги, як електронні посвідчення водія, техпаспорт та інші.

Українські Національні Новини

Політика