ataky-bezpilotnykiv-na-rosiiski-npz-zumovyly-skorochennia-eksportu-dyzpalyva-z-rosii-yermak

Атаки безпілотників на російські НПЗ зумовили скорочення експорту дизпалива з росії - Єрмак

 • 58306 переглядiв

Атаки безпілотників на нафтопереробні заводи в росії є основною причиною значного скорочення експорту російського дизельного палива, вважає Андрій Єрмак, голова Офісу президента України.

Саме через атаки безпілотників на нафтопереробні заводи в росії відчутно скоротився експорт російського дизельного пального. У цьому переконаний голова Офісу Президента України Андрій Єрмак, пише УНН.

Причиною скорочення потоків дизельного палива є атаки безпілотників на російські нафтопереробні заводи.

– заявив Єрмак.

Деталі

Єрмак зазначив, що щоденні обсяги відвантаження з основних портів країни вже зменшились на 21% у порівнянні з показниками березня.

На думку очільника українського ОП росія має намір знизити морський експорт дизельного палива у квітні до найнижчого рівня за останні п'ять місяців.

росія планує скоротити експорт ДП морем у квітні до мінімуму за 5 місяців01.04.24, 17:49

Нагадаємо

Наприкінці січня УНН повідомляв, що найбільша російська нафтохімічна компанія "Сибур" скорочує експорт скрапленого нафтового газу з балтійського порту Усть-Луга. Таке рішення компанія прийняла через те, що не може закупити газовозів для зрідженого газу, адже на них накладені санкції. Це ще більше підірвало російський експорт палива, який вже постраждав від пожеж і атак безпілотників.

Популярні

Новини по темі

Російські окупанти завдали 113 ударів по Сумщині за добу

 • 27354 переглядiв