ataki-rf-po-odeschini-yak-ryatuvalniki-gasili-pozhezhi-na-obyektakh-kritichnoyi-infrasturkturi

Атаки рф по Одещині: як рятувальники гасили пожежі

 • 232067 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко опублікував відео сьогоднішньої роботи рятувальників ДСНС під час гасіння пожеж в Одеській області після атаки рф, передає УНН.

Цитата

«Кадри сьогоднішньої роботи рятувальників ДСНС під час гасіння пожеж в Одеській області», - підписав відео Клименко.

Він зазначив, що росія знову тероризувала обстрілами Україну.

«Але минулої ночі найтяжче було саме Одещині. Удари по критично важливій для цивільних інфраструктурі - воєнний злочин. І слідство це зафіксувало. Як завжди, всі відповідальні підрозділи системи МВС оперативно спрацювали на місцях ворожих потраплянь»,- повідомив Клименко.

Доповнення

Одеську область у ніч на 19 липня російські війська атакували ракетами "Онікс", іншими видами ракет з авіації, ударними дронами типу Shahed, є влучання в зерновий і олійний термінал, у промисловий об'єкт, уражені два складських приміщення - із тютюном і феєрверками, а також є постраждалі.

У порту Чорноморська в Одеській області ударом російських військ були знищені 60 000 т зерна, що мали відправитися "зерновим коридором" ще два місяці тому.

Президент Володимир Зеленський повідомляв, що у порту Чорноморська в Одеській області ударом окупантів було знищено 60 тисяч тонн агропродукції, що призначалась для відправки в Китай.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Атаки рф по Одещині: як рятувальники гасили пожежі

     • 232067 переглядiв

    Зернова угода: путін знову йде на шантаж і висуває умови

     • 293465 переглядiв