ataka-rf-na-odeshchynu-dvoie-poranenykh-poshkodzheno-pidpryiemstvo-ta-avtivky

Атака рф на Одещину: двоє поранених, пошкоджено підприємство та автівки

 • 111508 переглядiв

Внаслідок нічної атаки російських військ на Одесу постраждали двоє людей, які працювали на комунальному авторемонтному підприємстві. Також уламки збитих дронів "шахед" пошкодили ангар та автівки, повідомили в Силах оборони півдня, пише УНН.

Деталі

"Напередодні вечірня атака ворожими ударними дронами, випущеними з тимчасово окупованого Криму по Одещині, була спрямована по об'єктах цивільної інфраструктури регіону. Під прикриттям густого туману, дрони заходили на удар, як з акваторії Чорного моря, так і з напрямку тимчасово окупованої Херсонщини

- повідомили в Силах оборони півдня.

Сили ППО знищили всі 9 БпЛА типу "Shahed-131/136", один з яких впав на територію комунального авторемонтного підприємства в Одесі, спалахнула пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували.

2 цивільних співробітників отримали поранення, вони госпіталізовані, їх стан задовільний. Зруйновано ангар, пошкоджено 11 цивільних автівок, 3 - вигоріли вщент

 - додали в Силах оборони.

В Одеському районі уламками іншого збитого дрону пошкоджено одну з будівель припортової інфраструктури. Люди не постраждали.

Нагадаємо

Наразі відомо про 53 постраждалих через ракетну атаку рф на Київ, з них шестеро дітей. До лікарень госпіталізували 18 людей. Внаслідок падіння уламків ворожих ракет у чотирьох районах Києва пошкоджено чотири багатоквартирні, приватні житлові будинки, а також комунальні споруди.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни за добу атакували Запорізьку область 17 дронами

     • 41627 переглядiв

    Армія рф вдарила по Куп'янську, є загиблий та поранений

     • 38578 переглядiв