ukenru
ataka-odesi-dvi-raketi-vrazili-viyskoviy-obyekt-ta-dva-zhitlovi-budinki

Атака Одеси: дві ракети вразили військовий об’єкт та два житлові будинки

 • 1874446 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Рашистські окупанти стріляли по Одесі крилатими ракетами з літаків стратегічної авіації ТУ-95 росії з акваторії Каспійського моря, два снаряди влучили в житлові будинки та військовий об’єкт. Про це інформує Повітряне командування "Південь", пише УНН.

Цитата

"Сьогодні, 23 квітня, з 14.00 до 15.00 угруповання протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" вели бойові дії зі знищення крилатих ракет противника, які були запущені літаками стратегічної авіації ТУ-95 росії з акваторії Каспійського моря", - повідомили в ПК.

Деталі

Повідомляється, що під час ведення бойових дій воїнами зенітних ракетних підрозділів знищено дві ворожі крилаті ракети (попередньо Х555 або Х101), які здійснювали удар по місту Одеса та 2 БПЛА оперативно-тактичного рівня, які імовірно здійснювали корекцію польоту крилатих ракет та ставили активні перешкоди засобам протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України.

"На жаль, 2 ракети вразили військовий об’єкт та 2 житлові будинки", - йдеться в повідомленні командування.

Контекст

Російські окупанти у суботу, 23 квітня, обстріляли Одесу. Відомо, що кілька ракет удалося збити.

За даними МВС України, одна ракета потрапила до житлового будинку – є загиблі.

Додамо, що станом на 17:20 повідомлення про потрапляння ракет у житлові будинки зникло з повідомлення ПК "Південь" у Facebook.

Українські Національні Новини

Суспільство