ataka-na-aerodrom-morozovsk-u-rostovskii-oblasti-spilna-spetsoperatsiia-sbu-ta-zsu-dzherelo

Атака на аеродром морозовськ у ростовській області - спільна спецоперація СБУ та ЗСУ - джерело

 • 105558 переглядiв

Безпілотники СБУ та ЗСУ атакували місце дислокації 559-го бомбардувального авіаційного полку повітряно-космічних сил рф у ростовській області. Ворогу завдано суттєвого ураження техніки. Про це журналісту УНН повідомили власні джерела.

Деталі

Летовище було важливою ціллю, адже там знаходиться місце дислокації 559-го бомбардувального авіаційного полку повітряно-космічних сил рф.

Як повідомляють наші джерела, на летовищі в момент удару знаходилось до 20 літаків СУ-34. Також, на території аеродрому розміщувались 3 радіолокаційних станції та інша техніка.

Атакували аеродром безпілотниками. Й хоча в рф уже традиційно встигли заявити, що всі БПЛА було збито, в реальності Служба разом із ЗСУ завдали ворогу суттєвого ураження техніки

- зазначає джерело.

Нагадаємо

Внаслідок атаки дронів вночі 17 грудня на російський військовий аеродром морозовськ у ростовській області, де розміщуються борти тактичної авіації ворога, пошкоджено щонайменше один літак.  Імовірно, це бомбардувальник Су-34.

Фото наслідків атаки БпЛА публікують українські та російські Тelegram-канали. На них зокрема видно, що росіяни натягують над своїми літаками захисні сітки.

Міноборони рф заявило, що їхні системи ППО нібито збили 33 українські БПЛА над липецькою, ростовською та волгоградською областями.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вдарили по центру Херсона: загинув чоловік

     • 42087 переглядiв