armiya-rf-obstrilyala-za-dobu-tri-rayoni-kharkivskoyi-oblasti

армія рф обстріляла за добу три райони Харківської області

 • 510639 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. За минулу добу російські окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів Харківщини. Внаслідок обстрілів пошкоджені будинки, постраждалих немає, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у понеділок, пише УНН.

Деталі

Зокрема, під ворожим вогнем минулої доби перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Колісниківка, Глушківка, Уди, Ветеринарне, Козача Лопань, Стариця, Огірцеве, Дворічна, Западне, Масютівка та інші міста і села Харківської області.

У cелі Колісниківка Куп'янського району обстрілами пошкоджено 2 житлові будинки, господарчі споруди. У місті Куп’янськ пошкоджено приватний будинок.

За словами Синєгубова, постражалих внаслідок обстрілів нема.

Також він зазначив, що на лінії зіткнення тривають бойові дії. Українські захисники надійно тримають позиції та завдають ворогу відчутних втрат.

Доповнення

Впродовж 24 червня ворог обстрілював прифронтові та прикордонні населені пункти п'яти районів області. Поранено чоловіка. Залишається високою мінна небезпека. Внаслідок вибуху предмета схожого на патрон отримала поранення дитина.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    армія рф обстріляла за добу три райони Харківської області

     • 510639 переглядiв

    Тепло, але з дощами: прогноз погоди на сьогодні

     • 758593 переглядiв

    Миколаївська область: окупанти обстріляли Очаків

     • 812261 переглядiв