armiya-rf-obstrilyala-mikolayivschinu-poraneno-lyudinu-poshkodzheno-zaliznichniy-obyekt

Армія рф обстріляла Миколаївщину: одну людину поранено, пошкоджено залізничний об'єкт

 • 114400 переглядiв

Цитата

"Вчора, 15 жовтня, орієнтовно о 10:00 ворог завдавав ударів з міномету 120-го калібру по акватериторії Очаківської громади. Постраждалих немає. Також вчора, 15 жовтня, о 16:00 під час ворожих обстрілів Воскресенської громади зазнала поранень одна людина. Пошкоджено житловий будинок та адміністративну будівлю залізничної станції", - написав Кім.

Деталі

За інформацією ОК "Південь", ворог атакував Миколаївську область з берегового ракетного комплексу "Бастіон" однією крилатою ракетою типу "Онікс" з тимчасово окупованого Криму.

Також, за словами голови ОВА, 15 жовтня у Баштанському районі 15, з 14:00 до 16:00, були обстріли околиць Інгульської громади.

"Постраждалих та руйнувань немає. Вчора, 15 жовтня, о 10:30 та о 23:15 обстрілів зазнала Широківська громада. Внаслідок чого зафіксовано значні пошкодження трьох будинків, господарських споруд та гаражів. Також були влучання по відкритим територіям та дорогам. Постраждалих немає", - повідомив Кім.

Він зазначив, що під постійним вогнем залишаються села на лінії розмежування Березнегуватської громади.

Вчора о 09:17 ворог обстріляв околиці одного з населених пунктів громади. Також ще в одному населеному пункті внаслідок артилерійського обстрілу виникла пожежа господарчої споруди - без постраждалих, пошкоджено житловий будинок.

"У Первомайському та Вознесенському районах день та ніч минули відносно спокійно", - додав Кім.

Нагадамо

Оперативне командування “Південь” повідомило, що 15 жовтня російська окупаційна армія атакувала південні рубежі України безпілотниками “Орлан-10” та ракетою типу “Онікс”.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб ЗСУ: знищено приблизно 65 тисяч окупантів

     • 165778 переглядiв

    У Лимані виявили тіла ще шістьох цивільних

     • 127694 переглядiв

    За добу росіяни поранили трьох жителів Харківщини

     • 99662 переглядiв

    В "адміністрації" окупованого Донецька пролунав вибух

     • 169886 переглядiв