armiia-rf-vdaryla-dvoma-kerovanymy-aviabombamy-poshkodyla-obiekt-infrastruktury-na-kharkivshchyni

Армія рф вдарила двома керованими авіабомбами, пошкодила об'єкт інфраструктури на Харківщині

 • 3093 переглядiв

За минулу добу ворог обстріляв 18 населених пунктів Харківської області

Російські війська пошкодили об'єкт інфраструктури у Харківській області, поціливши двома керованими авіабомбами. Загалом минулої доби ворог обстріляв 18 населених пунктів у регіоні, сьогодні вранці удари продовжилися. Про це у понеділок повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Сьогодні, близько 05:20, ворог обстріляв село Кіндрашівка Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди, приватний автомобіль. Попередньо, без постраждалих

- написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

Протягом минулої доби, зі слів голови ОВА, ворог обстріляв щонайменше 18 населених пунктів в Харківському, Чугуївському та Куп'янському районах області.

  • Внаслідок обстрілу села Юрченкове Чугуївського району з РСЗВ "Ураган" пошкоджено сільськогосподарську техніку та господарчі споруди.
  • У селі Вільча Чугуївського району внаслідок обстрілу з РСЗВ зазнали поранення та були госпіталізовані цивільні чоловіки 53-х та 74-х років. У селі пошкоджено приватний житловий будинок.

По селі Подоли Куп'янського району ворог завдав удару двома керованими авіабомбами. Пошкоджено об'єкт інфраструктури, приватний будинок та господарчі споруди

- повідомив Синєгубов.

Також, за його словами, під ударами ворога перебували Козача Лопань Харківського району, Вовчанськ, Бочкове, Бударки Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району та інші населені пункти.

Доповнення

"На Куп'янському напрямку тривають бої. За добу наші військові відбили 7 штурмів в районах Синьківки, Петропавлівки та Іванівки", - повідомив Прокудін.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 319 тисяч

     • 2584 переглядiв

    46 бойових зіткнень в Україні за минулу добу: ситуація на фронті

     • 4693 переглядiв

    Болгарія не планує обмежувати експорт зброї в Україну

     • 3659 переглядiв