ukenru
armiia-droniv-za-tyzhden-vrazyla-20-rosiiskykh-tankiv-fedorov

"Армія дронів" за тиждень вразила 20 російських танків - Федоров

 • 51203 переглядiв

За минулий тиждень ударні роти БпЛА з "Армії дронів" знищили 20 російських танків, 39 бойових броньованих машин, 66 гармат та 9 складів.

Оператори ударних підрозділів, що діють у межах проєкту "Армія дронів", минулого тижня уразили 20 танків ворога, 39 бойових броньованих машин, 66 гармат і 9 складів. Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

Мінус російські танки, склади й вантажівки - на фронті працюють ударні підрозділи БпЛА. Лише за минулий тиждень українські дрони вразили 20 російських танків, 39 бойових броньованих машин, 66 гармат і 9 складів,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Крім того, за допомогою БПЛА у період з 25 березня по 2 квітня було виведено з ладу 19 одиниць радіотехнічного обладнання, 75 вантажівок, 12 САУ. А також наші підрозділи уразили 147 ворожих солдатів.

Військові отримують безпілотники в межах державної програми Армія дронів. Завдяки щотижневій статистиці бачимо, які підрозділи дійсно ефективно використовують "пташок", і тому саме вони мають отримувати більше безпілотників. Якісний фідбек дає змогу ефективніше розподіляти дрони, адже є розуміння, на який напрямок які безпілотники треба, враховуючи частоти й дальність польоту,

- повідомив Федоров.

Він також зазначив, що після зустрічі урядовців із військовими в Президента пріоритетна задача для держави - швидка логістика, радіочастотне планування й нарощення виробництва боєприпасів для дронів.

Нагадаємо

За даними Генерального штабу Збройних сил України з початку вторгнення в Україну російські війська втратили приблизно 444 370 осіб особового складу і 7009 танків.