arma-rozirvalo-dogovori-upravlinnya-aktivami-merezhi-azs-glusko

АРМА розірвало договори управління активами мережі АЗС «Глуско»

 • 366603 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. У результаті перевірки Агентства з розшуку та менеджменту активів було виявлено, що управитель систематично надавав недостовірну інформацію про доходи, які отримував від використання автозаправок та нафтобаз. Про це повідомляє УНН з посиланням на АРМА.

Деталі 

По факту станом на липень управитель експлуатував 68 АЗС, тоді як звітував про дохід тільки з 27 комплексів. Але й ці доходи офіційно отримувались не від торгівлі пальним та іншими товарами, а від здачі нерухомості в оренду. Тобто управитель, виходячи з його звітів, працював лише як орендодавець. 

У підсумку, за понад рік діяльності управителя державний бюджет отримав від управління десятками АЗС трохи більше 1,5 млн грн доходу. 

 Тому АРМА прийнято обґрунтоване та законне рішення про припинення в односторонньому порядку договорів управління майном та корпоративними правами «Глуско». 

Доповнення

Крім того, у четвер АРМА звернулося до Уряду у порядку статті 21-1 закону щодо термінового визначення управителя для активів з метою унеможливлення перебоїв у їх роботі та недопущення негативних наслідків від збоїв у функціонуванні.  

 

 





Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловік підірвав гранату біля москва-Сіті

     • 369518 переглядiв