ukenru
arma-peredadut-areshtovani-kontrabandni-tsigarki-na-130-tis-dolariv

АРМА передадуть арештовані контрабандні цигарки на 130 тис. доларів

 • 10330 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Солом’янський районний суду Києва задовольнив клопотання про накладення арешту на контрабандні цигарки вартістю 130 тис. доларів та передачі їх Нацагентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Повідомляється, що прокуратурою Київської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного ввезення на територію України 1 мільйона пачок цигарок іноземного виробництва вартістю 130 тисяч доларів.

"У ході розслідування 1 листопада 2019 року ухвалою Солом’янського районного суду м. Києва задоволено клопотання прокуратури про накладення арешту на вищевказані тютюнові вироби та передачу їх в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів", - йдеться в повідомленні.

Так, під час досудового розслідування встановлено, що в квітні 2017 року правоохоронними органами на території ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" виявлено та вилучено 2000 коробок, у яких містилось 20 мільйонів цигарок, що були переміщені на територію країни поза митним контролем.

Нагадаємо, на Сумщині та Рівненщині викрили масштабне підпільне виробництво цигарок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП