ukenru
arakhamiya-rozpoviv-yaki-zakonoproekti-zagalmuvalisya-cherez-rozglyad-rinku-zemli

Арахамія розповів, які законопроекти загальмувалися через розгляд ринку землі

 • 17014 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Через те, що поправки до законопроекту про ринок землі, за прогнозами, розглядатимуть до квітня, загальмувалось багато інших законопроектів. Про це у кулуарах Ради заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає кореспондент УНН.

"Дуже багато законопроектів важливих та соціальних – позлітали. І позлітають ще. Наприклад, виконання вимог по зарплатах шахтарям - через Раду рішення... Там є законопроект про дітей війни, там є додатково по добровольцях, коли прийняли закон – не включили людей: АТО є та ООС. Там декілька тисяч добровольців не можуть отримати свої статуси та пільги. Я можу потім зробити цілий список", - розповів Арахамія.

Він уточнив, що серед "загальмованих" також законопроекти про зміни до Конституції.

"Вони також будуть лежати у цьому довгому ящику, просто тому що комусь хочеться пограти у спектакль. (Не буде – ред.) конкурсної комісії до ДБР, реформа судової влади – Вища рада правосуддя, конкурсна комісія в АРМА зареєстрованого майна, по кадастру – дуже багато речей, закон про нотаріат. Я думаю, ми отримаємо непроплачених демонстрантів, які будуть казати: ВР – починай працювати, ми чекаємо законів", - резюмував Арахамія, зазначивши, що це стосується й перепризначення міністрів.

Як раніше повідомляв УНН, за словами Арахамії, з такими темпами, як розглядають законопроект №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні у Раді сьогодні, його розгляд затягнеться до середини квітня.

Нагадаємо, що Верховна Рада України завершила сьогоднішнє обговорення законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні, не ухваливши жодної з 32 розглянутих поправок.

Українські Національні Новини

Політика