ukenru
arakhamiya-poyasniv-scho-zavadilo-radi-sogodni-rozglyanuti-zakonoproekt-pro-gralniy-biznes

Арахамія пояснив, що завадило Раді сьогодні розглянути законопроект про гральний бізнес

 • 23880 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Законопроект про гральний бізнес сьогодні не розглядали у Верховній Раді через термінові непередбачені питання. Про це сказав голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія під час ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", передає УНН.

"Ми абсолютно не зняли його з порядку денного. Сьогодні просто п'ятниця, дуже скорочений робочий день. З ранку ми голосували за міністра екології, проголосували його практично одноголосно. І після цього зайшли, і взяли ще невеликий закон і настала так звана "Година запитань до влади". І далі у нас був, насправді, вибір: або зайти в розгляд закону про гральний бізнес і продовжити за тиждень у вівторок, але таким чином ми пов'язуємо себе руки і якщо за цей тиждень відбудеться щось непередбачено більш термінове - ми вже не маємо права ніяке інше питання розглядати, поки не закінчимо розгляд закону про гральний бізнес", - сказав Давид Арахамія.

Він зазначив, що оскільки там 3,5 тисячі правок - це може зайняти кілька днів.

"Тому ми прийняли рішення сьогодні просто не заходити в цей процес ... Але основний план на сьогодні - у вівторок (23 червня - ред.) його розпочати і десь там до четверга (25 червня - ред.) завершити", - додав Давид Арахамія.

Нагадаємо, сьогодні Рада планувала розглянути законопроект про гральний бізнес.

Українські Національні Новини

Політика