antykoruptsiinyi-sud-vyznachyv-zapobizhnyi-zakhid-nardepu-zadorozhnomu

Антикорупційний суд визначив запобіжний захід нардепу Задорожньому

 • 55169 переглядiв

Суд призначив заставу в розмірі 3,028 млн грн та інші обмеження для народного депутата Миколи Задорожного, якого звинувачували у вимаганні хабара в розмірі 3,4 млн грн за неперешкоджання ремонту інфраструктури в Сумській області.

Нардепу Миколі Задорожньому, якого підозрюють у вимаганні хабаря, суд обрав запобіжний захід у вигляді застави у три мільйони 28 тисяч гривень. Про це пише УНН з посиланням на трансляцію із зали суду.

Деталі 

Клопотання старшого детектива про застосування запобіжного заходу у вигляді застави задовольнити частково. Застосувати стосовно підозрюваного Задорожнього Миколи Миколайовича запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 1 тис. прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що у грошовому виразі становить 3 млн 28 тис. гривень

- сказала суддя

Також на Задорожнього поклали обов'язки:

  • прибувати до слідчих, прокурорів, слідчого судді та суду за першою вимогою;
  • не відлучатися без дозволу за межі Києва;
  • утриматися від спілкування зі свідками;
  • носити електронний браслет.

Слід зауважити, що прокуратура просила про запобіжний захід у вигляді застави у 5 мільйонів гривень та носіння електронного браслета

Нагадаємо

Напередодні в САП оголосили нардепу про підозру за вимагання хабаря в розмірі 3,4 мільйона гривень за неперешкоджання у проведенні ремонтних робіт об’єктів інфраструктури на Сумщині. Сам Задорожній заявляв, що не вимагав та не отримував гроші.

Згодом у фракції "Слуга народу" заявили, що Задорожнього виключили з партії "Слуга народу" за нібито вимагання хабаря за неперешкоджання у проведенні ремонтних робіт об’єктів інфраструктури на Сумщині.

Популярні

Новини по темі