ukenru
antikoruptsiyniy-sud-31-zhovtnya-rozglyane-po-suti-spravu-eksprokurora-gpu

Антикорупційний суд 31 жовтня розгляне по суті справу експрокурора ГПУ

 • 8793 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду по суті справу колишнього прокурора Генеральної прокуратури, викритого на отриманні 15 тис. доларів хабара. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП у Facebook.

"За результатами підготовчого засідання, колегією суддів прийнято рішення про призначення вказаної справи до розгляду по суті. Засідання відбудеться о 12:00 31 жовтня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

В пресслужбі нагадують, що в ході слідства, яке проводили детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП, встановлено, що прокурор висловив прохання у наданні громадянином 20 тис. доларів США за укладення угоди про визнання винуватості, в якій передбачить покарання не пов’язане з реальним позбавленням волі.

Як повідомляв УНН, у 2018 році Національне антикорупційне бюро України разом з Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури викрили на отриманні першої частини обумовлених коштів, а саме 15 тис. дол. хабара старшого прокурора ГПУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП