ukenru
amerykantsi-rozdilylysia-v-dumkakh-pro-te-komu-b-vony-doviryly-posadu-prezydenta-opytuvannia

Американці розділилися в думках про те, кому б вони довірили посаду президента - опитування

 • 25472 переглядiв

Американці розділилися в думках щодо того, хто був би кращим президентом - Джо Байден чи Дональд Трамп, згідно з опитуванням ABC News/Ipsos.

Думки американців про те, хто з двох кандидатів на вищу посаду, Джо Байден чи Дональд Трамп, краще впорається з обов'язками президента, розділені приблизно однаково. Про це йдеться в опитуванні ABC News/Ipsos, передає УНН.

Деталі

Опитування показало, що 36% респондентів вірять, що Трамп краще впорається з керівництвом країною, 33% вірять, що Байден впорається краще, і 30% не вірять ні тому, ні іншому.

Близько двох третин американців, як і раніше, не схвалюють дії Байдена щодо імміграції та ситуації на американо-мексиканському кордоні, інфляції та війни між Ізраїлем і ХАМАСом.

Нетаньягу назвав терміни завершення операції Ізраїлю в секторі Газа11.03.24, 00:28 • [views_0]

Рейтинг Байдена змінився з двох питань – теми абортів, де його рейтинг покращився, але демонструє майже рівний розрив у рейтингу, та війни між Ізраїлем та ХАМАСом, в якій його рейтинг погіршився.

Тим часом рейтинг Трампа за час його перебування на посаді президента вищий, ніж у Байдена, у чотирьох із семи досліджуваних питань, серед яких економіка, інфляція, імміграція, ситуація на американо-мексиканському кордоні та злочинність. Але його загальний рейтинг ефективності все ще залишається близьким до рейтингу Байдена.

Згідно з опитуванням, рейтинг Трампа серед республіканців коливається від 70 до 90 відсотків з багатьох питань, тоді як рейтинг Байдена з тих самих питань серед демократів коливається від 59 до 70 відсотків.

Опитування ABC News/Ipsos проводилося з 8 по 9 березня і ґрунтується на вибірці з 536 дорослих респондентів. Похибка вибірки становить плюс-мінус 4-5 відсоткових пунктів.

"Дональд Трамп не дасть ні копійки на російсько-українську війну" – Орбан11.03.24, 00:48 • [views_0]