ukenru
amerikanets-vitratit-vigrash-v-lotereyu-na-pokupku-budinku

Американець витратить виграш в лотерею на новий будинок

 • 9174 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Мешканець округу Західна Ковіна (штат Каліфорнія, США - ред.) Елізео Гутьєррес вирішив витратити виграні в лотерею гроші на покупку будинку, передає УНН з посиланням на місцеве видання West Covina News.

Місяць тому, 25 вересня, Е. Гутьєррес звернувся за виграшем в розмірі 900 тисяч доларів США, який він зірвав 16-го червня в популярну американську лотерею Mega Millions. На виграні гроші переможець разом з дружиною планують придбати будинок.

"Як і багато інших, ми грали в лотерею, сподіваючись, що коли-небудь настане наш щасливий день", - прокоментував виграш переможець.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 273 щасливчика, яким вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки в цьому році з'явилося 14 мільйонерів лотереї "Лото-Забава".

Виграні кошти переможці, в основному, планують витратити на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей або онуків і лише трохи залишити для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваного відпустки в різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграних грошей, як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і в якійсь мірі альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Українські Національні Новини

Суспільство