ukenru
alternatyvnykh-myrnykh-planiv-yaki-peredbachaiut-neprohrash-rf-nemaie-op

Альтернативних "мирних планів", які передбачають "не/програш рф", немає - ОП

 • 20474 переглядiв

Альтернативних "мирних планів", які передбачають "не/програш рф", не існує. Єдиною прийнятною формулою є безумовний вихід Росії з України, наголошує Михайло Подоляк.

Немає жодних альтернативних "мирних планів", які передбачають "не/програш рф". На цьому наголосив радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк, передає УНН.

"Без спекуляцій і без ілюзій. Немає жодних альтернативних "мирних планів", які передбачають "не/програш рф". Є лише безумовна Формула миру, запропонована Президентом Зеленським, яка ґрунтується на обов’язковості повного виходу рф із території України, повернення до міжнародного права з переглядом ролі міжнародних інститутів, об’ємної юридичної та фізичної відповідальності за акт агресії і відповідних масштабних компенсацій", - написав Подоляк у Telegram.

За його словами, "все інше – це лише про бажання… продовжити війну через заморожування, ескалацію, збереження російського агресивного режиму".

Додамо

Як писали росЗМІ, Туреччина підготувала новий проєкт мирного договору щодо розв'язання українсько-російської війни, який передбачає "заморозку" лінії фронту та позаблоковий статус України.