alternatyva-katastrofichna-v-op-zasterihaiut-vid-prypynennia-viiskovoi-pidtrymky-ukrainy

Альтернатива катастрофічна: в ОП застерігають від припинення військової підтримки України

 • 24919 переглядiв

Михайло Подоляк попереджає, що припинення військової підтримки України може призвести до "замороженого конфлікту" в Європі зі збереженням агресивного режиму Росії. Він наголошує на катастрофічних наслідках такого сценарію.

У разі припинення військової підтримки України, Захід отримає альтернативний варіант розвитку подій - "заморожений конфлікт" в центрі Європи зі збереженням агресивного режиму рф. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передає УНН.

Деталі

За його словами, рішення партнерів щодо скасування військової підтримки України потрібно розглядати разом з альтернативним варіантом, який є катастрофічним.

Будь-яка дискусія про необхідність продовження військової допомоги Україні повинна незмінно базуватися на єдиній (катастрофічній) альтернативі – "замороженому конфлікті". І цей "заморожений" стан відбувається не в якомусь абстрактному царстві "політичної доцільності", а на тлі масштабної різанини мирного населення, великої війни, величезної кількості однозначних військових злочинів і злочинів проти людства, показових і шокуючих. геноцидних практик росіян на окупованих територіях та постійного божевільного бажання Російської Федерації знищити агентуру України

- попередив Подоляк

Радник керівника ОП підкреслив, що  реальна альтернатива "військовій допомозі Україні" є набагато темнішою та зловіснішою за будь-які дискусії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДемократи у Сенаті США заблокували законопроєкт про допомогу Ізраїлю окремо від України - ЗМІ

Йдеться про збереження тотально агресивного і зразкового фашистського режиму Російської Федерації, який повністю перетворив свій внутрішній ринок на трудовий мілітаристський табір для досягнення однієї єдиної мети: накопичення ресурсів і можливостей для наступних військових вторгнень і знищення сучасного глобального" консенсус на основі договору

 - попередив Михайло Подоляк.

Доповнення 

Нещодавно Державний департамент США закликав Конгрес якнайшвидше надати фінансування Україні, оскільки 97% раніше виділеної допомоги вже використано. 

Крім того, у Білому домі заявили, що США можуть припинити постачання зброї Україні. Без дій американського Конгресу, до кінця року у США закінчаться ресурси, щоб надавати більше зброї та обладнання Києву.

Нагадаємо

Фінляндія планує ухвалити рішення про виробництво артилерійських снарядів для України до Різдва, маючи на меті підтримати оборону України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бельгія підтверджує наміри передати Україні F-16 у 2025 році - Умєров

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Рейсовий автобус на Полтавщині на смерть збив пішохода

     • 23969 переглядiв