ukenru
aktivniy-tizhden-goroskop-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku-na-12-18-lipnya

Активний тиждень: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 - 18 липня

 • 44331 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Період з 12 по 18 липня буде досить сприятливим для більшості знаків Зодіаку. Кому варто бути активним, а кому проявити обережність спеціально для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

Овен

Для Овнів тиждень буде дуже насиченим різними подіями. Хотілося б звернути увагу на відносини з родичами. Тут можуть бути як допомога та підтримка від сім'ї і близьких, так і дуже напружені і гострі стосунки. Бажано не сваритися з близькими.

Дуже вдало підуть питання, пов'язані з купівлею або продажем нерухомості, ремонтними роботами, будівництвом. Дуже добре себе відчують Овни, які займаються фінансовою сферою. Також гарний час для творчих Овнів, у яких може бути чудовий період для того, щоб вони могли реалізувати себе. Можливі цікаві зустрічі або отримання інформації, яка сильно вплине на подальший розвиток подій. Астролог радить Овнам проводити часті зустрічі ділового характеру, можливо також тренінги цікаві або працювати з великим потоком людей. Для тих Овнів, які займаються психологією, цей тиждень також буде досить успішним. Потрібно звернути увагу на такі дні, як понеділок і середа. Тут можуть бути дуже напружені емоційні стани у Овнів. Вони можуть допустити низку помилок. Найголовніше, в понеділок не приймати ніяких важливих фінансових рішень. Що ж стосується фінансів, час дуже гарний. Овни можуть відчути прибуток на цьому тижні, підвищення заробітної плати, вирішення будь-яких фінансових питань. Також вони можуть робити покупки протягом тижня. Астролог звертає увагу на нові проекти. Особливо в понеділок, бажано не зробити яку-небудь фатальну помилку. Робіть все акуратно, виважено і обов'язково порадившись з хорошими фахівцями з приводу будь-яких проектів і будь-яких напрямків.

У любові, особливо у самотніх Овнів, чудовий період. Можуть бути приголомшливі зустрічі, знайомства, а в подальшому можуть розгорнутися дуже хороші відносини. Єдине, потрібно стежити за своїм темпераментом, щоб не злякати ту людину з ким вони будуть знайомитися. У сімейних Овнів - нормальний, хороший, спокійний період. Зверніть увагу на вихідні. На вихідних дуже обережно спілкуйтеся зі своєю другою половинкою, щоб не сваритися зі своїми рідними та близькими. Здоров'я у Овнів обіцяє бути міцним і гарним. Зверніть увагу на діяльність шлунково-кишкового тракту, правильне харчування, намагайтеся уникати отруєнь у спекотний період. Якщо гуляти, дихати свіжим повітрям, знаходиться в гармонійному стані, то здоров'я обіцяє бути відмінним.

Телець

У Тельців також дуже насичений тиждень. Вони повинні бути дуже завантажені інформаційно. Всіх Тельців, які займаються інформацією, працюють в ЗМІ, в освітній сфері чекає велике завантаження. Астролог радить усім Тельцям на цьому тижні приділити особливу увагу навчанню. У жодному разі не можна пропускати якісь зустрічі. Можливо, вони будуть досить доленосні. Побільше спілкування і контактів. Також для Тельців дуже хороший тиждень фінансово. Будувати якісь цікаві проекти, запускати їх в дію - саме час. Тут потрібно бути сміливим, досить активним. Можливо, будуть часті відрядження. Від цього не варто ні в якому разі відмовлятися. Зверніть увагу на такий день як понеділок. Не варто в цей день займатися розподілом майна, купівлею-продажем нерухомості. Інша частина тижня чудово підходить для вирішення цих питань.

Також дуже цікавий період для Тельців, які займаються питаннями керівництва, є керівниками якихось напрямків або господарями свого бізнесу. Також це активний, чудовий тиждень, коли потрібно приймати сміливі рішення. Якщо є бажання кар'єрного росту - потрібно сміливо йти і рости. Понеділок не підходить для таких великих питань, пов'язаних з начальством або прийняттям рішень для тих людей, які обіймають керівні посади. Ось саме в цей день потрібно трохи відступити.

У любові досить багато емоцій, тому цей тиждень для одиноких Тельців може викликати дуже сильне емоційне напруження. Знайомства можуть бути дуже емоційні, цікаві, але хвилювання може дуже сильно вам нашкодити. Постарайтеся контролювати себе. Що стосується особистого життя, тут досить хороший період, де можна прекрасно покластися на свою другу половинку. Винятком є неділя. На вихідних потрібно дуже акуратно проводити час зі своєю другою половинкою, бути уважним до її питань.

Здоров'я у Тельців обіцяє бути міцним, гарним. Зверніть увагу на травну систему. Постарайтеся не простудиться, адже горло - ця слабке місце у всіх Тельців. Тому не треба зловживати холодними напоями і не переохолоджуватися, щоб не було простудних захворювань.

Близнюки

На цьому тижні будуть приймати дуже важливі рішення. Тут головне - поставитися серйозно до багатьох питань, не боятися починати нове і бути впевненими в собі. Дуже сильно задіяна фінансова сфера. Тому ті Близнюки, які займаються власним бізнесом, розвивають нову справу або мають якийсь стосунок до фінансової діяльності, у всіх буде багато роботи і чудовий результат. Дуже важливо не йти на конфлікти на початку тижня. Дуже важливо уникати гострих суперечок, особливо документального характеру. Також до кінця тижня може виникнути багато питань з родичами або, наприклад, складні питання по нерухомості. Тому в четвер і п'ятницю краще не займатися купівлею або продажем нерухомості, або, наприклад, здачею в оренду.

Вдалий час для Близнюків керівників. Також якщо ви мали наміри рости по кар'єрі - вдалий період. Налагодження якихось цікавих відносин з іноземцями, далекі поїздки і подорожі також принесуть великий успіх. Що стосується освіти, потрібно бути трішечки обережними. Ті Близнюки, які зараз активно здають іспити, остерігайтеся перенапруги, щоб не зіткнутися з розгубленістю на іспитах.

У любові у Близнюків буде досить хороший, сприятливий період, але астролог не рекомендує призначати на вихідні побачення, тому що вони можуть пройти вкрай безглуздо, і Близнюки можуть допустити низку помилок. Що стосується сімейних Близнюків, досить хороший, теплий, приголомшливий період і вони можуть побачити підтримку один в одному.

Здоров'я впродовж тижня має бути досить міцним. Але ні в якому разі не варто переохолоджуватися, бути в напружених ситуаціях і не робити на вихідних якісь ризикові заходи. Наприклад, займатися екстремальними видами спорту або якимись екстремальними водними напрямками. Тут можна отримати серйозні травми. Якщо жити в гарному настрої, в цілому по здоров'ю тиждень обіцяє бути досить гарним.

Рак

Тиждень буде особливим. Оскільки зараз повний місяць і знак Рака, ви будете перебувати в центрі уваги. Дуже багато ви можете вирішити і також притягнути до себе удачу, але дуже багато чого буде залежати саме від вашого психоемоційного стану. Тому варто приділити увагу і час собі і своїм бажанням, написати плани і сміливо їх реалізовувати на цьому тижні. Особливо успішно можуть проходити фінансові операції. Вкладення грошей також може бути вдалим і дуже вигідним. Що ж стосується таких напрямків, як власний бізнес, тут може бути також великий успіх, особливо ті напрямки, які стосуються харчопрому, банківських структур. У всьому цьому у вас може бути успіх. Прекрасний період для тих Раків, які займаються, наприклад, творчістю, такою як танці, спів. У професіоналів в таких напрямках також можуть бути великі успіхи і чудова реалізація своїх можливостей. Що ж до такої сфери, як наприклад, нові проекти. Тут може бути велика удача. Тому запуск будь-яких цікавих фінансових проектів або проектів, пов'язаних з будь-яким виробництвом, IT-технологіями і так далі в усьому цьому може бути велика удача, але за однієї умови - тримати себе в руках і ретельно обмірковувати всі деталі.

Цього тижня можливі вдалі закордонні поїздки, а також налагодження зв'язків з іноземцями. Можливий великий успіх у тих Раків, які працюють в іноземних компаніях, тут можуть бути дуже хороші перспективи. А ті Раки, які шукають роботу за кордоном або в іноземних компаніях, у них також може бути успіх. На цьому тижні потрібно бути дуже акуратним і не сваритися зі своїми партнерами, не виводити все на конфліктні ситуації, тому що можна втратити дуже хороших партнерів в бізнесі, а також ні в якому разі не варто йти на особливі ризики. Все потрібно ретельно зважувати і ретельно все це виконувати.

Що стосується любові, тиждень у Раків обіцяє бути досить цікавим, особливо у самотніх. На неділю не призначайте важливих побачень, тому що вони можуть закінчитися великим сплеском ваших емоцій, що може зіпсувати ваші стосунки, але в цілому дуже цікавий тиждень. У сімейних Раків ситуація досить напружена. Дуже багато Раків, які на межі розлучення, можуть довести це питання до кінця якщо вони не будуть приділяти уваги відносинам і не намагатимуться залагодити всі складні ситуації або коли вони не звернуться до психолога.

Здоров'я у Раків обіцяє бути міцним, гарним за умови хорошого внутрішнього емоційного стану. А ось якщо знаходиться в сильній напрузі, можливі головні болі. Уважно ставтеся до свого зору, а також до органів дихання. Не варто зловживати нікотином і треба постаратися не застудитися.

Лев

Леви можуть себе на цьому тижні проявити досить яскраво, але це трохи небезпечно для них. Протягом усього тижня Леви будуть активно притягувати до себе увагу. Головне, щоб ця увага не стосувалася спірних, конфліктних питань. Потрібно обов'язково уникати конфліктних ситуацій, особливо якщо вони керівники. Ті Леви, хто є керівником високого рангу або займаються політикою, можуть втратити якщо впродовж тижня будуть занадто яскраво про себе заявляти, йти на конфлікт.

Вони можуть втратити як і свої пости, точно так само можуть постраждати і фінансово. Тому рекомендується на цьому тижні трохи побути сірим кардиналом, приймати рішення виважено. Якщо конфліктувати зі своїми партнерами, особливо до кінця тижня, то також можна отримати дуже поганий результат. Можна багато розламати в стосунках і занадто довго потім відновлювати.

Зараз дуже хороший час для Левів, щоб дуже уважно зайнятися своєю фінансовою сферою - може бути непоганий результат, якщо не йти на ризики і конфлікти. Також астролог рекомендує більше відпочивати, згадати, якими б хотіли зайнятися хобі. Також дуже добре на цьому тижні вирішувати питання з роботою. Якщо на роботі Леви відчують якусь гостру ситуацію, ні в якому разі це не привід для рішення переходу на іншу роботу. Набагато правильніше буде - налагодити стосунки зі своїм колективом і стримати свої претензії до оточення. Також дуже хороший період для творчих Левів. Вони можуть дуже цікаво себе реалізувати у всіх творчих напрямках.

У любові для одиноких Левів - дуже чудовий період. Можливі цікаві знайомства. Що стосується сімейних Левів, точно так же вдалий час. Добре на цьому тижні більше проводити часу зі своєю другою половинкою, яка відчує тепло, взаєморозуміння і підтримку. Що стосується здоров'я, тут потрібно бути трішечки обережним. З одного боку здоров'я може бути досить міцним якщо правильно проживати цей період і протягом тижня дбати про своє здоров'я, правильним графіком дня, харчуванням. Інакше може постраждати шлунково-кишковий тракт, порушитися сон, а також можуть бути простудні захворювання якщо часто переохолоджуватися. Тому гарний настрій дасть більший приплив сил і прекрасне здоров'я.

Діва

Для Дів цей тиждень буде досить напруженим і робочим, але принесе чудові плоди. Дівам на цьому тижні потрібно прибирати емоції, тому що це те, що їм буде дуже сильно заважати, особливо в середині тижня. Дів чекає дуже велике, але приємне навантаження. Їм доведеться починати якісь нові проекти, де треба приділяти дуже багато уваги різним нюансам і дрібницям.

Зверніть увагу на своїх однодумців, тому що самі по собі можете не досягти того результату, якого хотілося б. Тому шукати групу однодумців, створювати навколо себе міцний, хороший колектив і дружню атмосферу в ньому - це запорука успіху Дів на цьому тижні. Також для Дів буде дуже добре на зростаючому Місяці вибудовувати великі плани, сміливо втілювати їх в життя. Вони можуть бути досить великі, колективні. Для Дів, які хочуть отримати підвищення або перейти в нові сфери діяльності, досить хороший період. Також може бути хороша допомога від людей, які є партнерами або компаньйонами. Саме вони можуть протягнути Дівам руку допомоги, а якщо їх немає, то на цьому тижні ви обов'язково можете зустріти таких людей і абсолютно покластися на них. Бійтеся перевантаження. Важливо приділити час своєму здоров'ю. Бо якщо жити в напруженому графіку - це відразу позначиться на здоров'ї. Це можуть бути часті головні болі, проблеми з нирками або питання, що стосуються хребта. Тому обов'язково - висипатися і мати здоровий графік дня.

Любовні питання Дівам варто перенести на трохи більш пізній час. Хороший період для самотніх Дів - це вихідні. Тут варто розслабитися, приділити час своїм знайомствам і побаченням. Сімейним Дівам протягом тижня варто уважно ставиться до своєї другої половинки. Тому що якщо занадто перевантажуватися і йти з головою в роботу, можуть виникнути до кінця тижня досить напружені відносини.

Терези

Для Терезів тиждень може пройти досить добре. Цікавий період для тих Терезів, які ставлять перед собою різні цілі і завдання. Якраз на зростаючому Місяці саме час запускати всі свої плани в реалізацію. Тому ті Терези, які хотіли зайнятися підвищенням своїх можливостей, отриманням нових посад, кар'єрного зростання або зайнятися зміною роботи, саме час. Крім того, зараз можна досить яскраво себе проявити в якості керівника. Можливо, зайнятися розширенням своєї компанії, своєї діяльності. Також дуже добре починати реалізовувати якісь великі соціальні проекти. Не варто Терезам коливатися, але варто зважувати всі за і проти. Також у Терезів чудовим чином підуть абсолютно всі нові проекти, особливо у тих Терезів, які займаються новими технологіями, особливо пов'язані з фармацевтичними напрямками, якимись ноу-хау. Варто також проявити себе як хороший професіонал на своєму місці. Не варто на цьому тижні дуже багато ризикувати, йти ва-банк, а також поставитися дуже обережно до питань любовної сфери. Зверніть увагу на своїх дітей, особливо якщо вони знаходяться в підлітковому віці або ви їх досить мало бачите у зв'язку з завантаженістю на роботі. Знайдіть обов'язково час на них, особливо на вихідних.

У любовній сфері має бути досить цікаво. Що стосується самотніх Терезів, тут треба зважувати всі за і проти. Цей тиждень може бути досить напруженим. Ви можете, наприклад, зустріти своїх колишніх, які можуть себе неоднозначно проявити. Постарайтеся перенести зустрічі з колишніми на інший час. Що стосується сімейних Терезів, тут може бути досить хороший, спокійний і сприятливий період, де ви можете насолодитися один одним.

Здоров'я обіцяє бути досить міцним за умови, якщо ви будете приділяти йому увагу. Ви можете зайнята якимись напрямками пов'язаними з поліпшеннями свого здоров'я, з чистками, з розвантажувальними днями, особливо ближче до вихідних.

Скорпіон

Для Скорпіонів досить хороший активний період. Можливі далекі поїздки, чудові стосунки з усіма іноземцями, роботи в іноземних компаніях. Також якщо ви хотіли давно отримати якісь документи, пов'язані з візами або отримати право на проживання в іншій країні, цей період обіцяє хороший результат. У Скорпіонів, які люблять займатися психологією, філософією, пов'язані з якимись соціальними проектами по допомозі іншим людям, також чудовий період, коли ви можете проводити чудові зустрічі. У тих Скорпіонів, які є коучами, тренінги пройдуть просто на ура. Скорпіони, які працюють у ВНЗ, у вас буде дуже багато роботи. Також всі Скорпіони, які пов'язані з навчанням в будь-якій сфері, якщо це студенти, у них на цьому тижні може бути дуже позитивний результат і вдала здача іспитів. Що стосується інших сфер, саме час вчиться, навіть якщо ви вважаєте себе занадто зрілим для цього.

Дуже хороший період у Скорпіонів буде для кар'єрного зростання, для спілкування зі своїм начальством, ви навіть можете на якийсь період стати правою рукою або улюбленцем, або ви можете замінювати у відпускний період своє керівництво. Також ви можете сміливо міняти свій вид діяльності або роботу. У вас також в цьому буде успіх. Ви можете спокійно ризикувати. Особливо удача буде у тих творчих Скорпіонів, які хотіли б зайнятися своїм хобі як для себе, так і професійно.

Зверніть увагу на свої висловлювання, тому що вони можуть зіграти з вами неприємний жарт, тому думайте про що ви говорите. Ви можете когось боляче вдарити словом, що властиво вашій природі. Також не варто руйнувати відносини зі своїми компаньйонами. Прислухайтеся до їхньої думки і знайдіть золоту середину.

У любові для Скорпіонів дуже цікавий період. Тут можуть проходити дуже багато цікавих подій, особливо у самотніх Скорпіонів. Ви можете знайти дуже цікаві пригоди, знайомства. Головне - стежити за своєю емоційністю і сказаними словами. Для сімейних Скорпіонів весь місяць - дуже складний. Потрібно знаходити золоту середину і намагатися зберегти відносини, інакше це може привести до повного розриву.

Здоров'я обіцяє бути міцним, гарним. Дуже сприятливий час для активних занять спортом, прогулянок і подорожей, але варто звернути увагу на нирки, які не перезавантажувати зайвим споживанням рідини. Обов'язково стежте за легенями.

Стрілець

У Стрільців - найцікавіший період, а особливо для тих, хто працює зі словом, інформацією. Для вас дуже цікаво в отриманні будь-якої інформації, навчанні, або якщо ви передаєте інформацію, працюєте в ЗМІ, то цей період для вас буде дуже активний і дасть вам великі перспективи. У цей період ви можете запустити абсолютно будь-яку рекламу або яскраво себе проявити. Не бійтеся публічних виступів, активно ведіть себе під час ділових зустрічей, призначайте якомога більше цікавих зустрічей і потрібних для вас знайомств. Все це зіграє лише вам на руку. Можливо, також у вас буде дуже багато відряджень на цьому тижні і найголовніше в цьому потоці інформації - відбирати найкраще і уникати зайвих суперечок і негативних коментарів. Також може бути чудовий результат у тих Стрільців, які займаються комерцією, торгівлею, особливо імпортом-експортом. Тут можуть бути також прибутки, прекрасні результати і найголовніше, що на цьому тижні ви можете знайти для себе нові можливості і нових компаньйонів, партнерів у роботі.

Будьте трішки розважливі і акуратніші у сфері фінансів. Не можна надмірно ризикувати, тому що можна допустити низку негативних помилок. Якщо ви хочете щось проспонсорувати або вкласти великі суми грошей, вам варто добре подумати. Можливо, через дуже короткий час, запускаючи нові проекти і вкладаючись в якісь великі перспективи ви побачите дуже позитивний результат, в тому числі і фінансовий. Приділіть увагу своїм новим ідеям і поспішайте запускати їх прямо зараз. А ось все, що стосується відносин з родичами, ремонтних робіт, десь по дому, на дачі, то тут може бути дуже багато емоцій. З одного боку, це вас буде заряджати енергією, а з іншого боку можуть бути конфліктні ситуації і дратівливість від монотонності. Тому цей тиждень проведіть яскраво і робіть все, що ви запланували як у справах, так і у вашому хобі.

У любові досить хороший активний період і дуже вдалий для одиноких Стрільців. У самотніх Стрільців може бути велика кількість знайомств. Ви можете користуватися великим успіхом у протилежної статі. У Стрільців дуже хороший період для того, щоб зробити пропозицію. Якщо ви ще не одружені, а якщо одружені - чудово проводити час зі своєю другою половинкою. Можливо, зараз вона може стати опорою у ваших нових справах, і саме звідти ви можете отримати найбільшу підтримку і розраду.

Що стосується здоров'я, тут трохи напружений показник. Тому варто уважно ставиться до свого здоров'я протягом тижня. Особливо приділяти увагу травній системі, сечостатевій діяльності організму, не перевантажувати себе зайвими емоціями бо це може позначитися на організмі в цілому. Тому більше гарного настрою, більше активності, як у справах, так і в спорті, і вихідні провести на свіжому повітрі і в хорошій компанії.

Козеріг

Для Козерогів досить хороший тиждень, але за умови, що вони будуть досить спокійні і вести себе дипломатично, врівноважено, враховуючи всі сторони медалі. Дуже гарний час для роботи з партнерами і компаньйонами. Ви повинні на цьому тижні шукати собі підтримку в таких людях, але може виникнути низка конфліктних ситуацій, з яких треба красиво і нейтрально вийти. Від цього буде дуже багато залежати. Так само ті Козероги, які працюють в юридичних напрямках, в судах, для вас також зараз дуже важливий період. І якщо у когось є питання, які стосуються будь-яких спірних або судових напрямків, якщо ви будете тримати себе в руках і дуже логічно діяти, спираючись на хороших фахівців або самі будучи хорошим фахівцем, якщо ви юрист, у вас обов'язково буде приголомшливий результат. Всі Козероги саме зараз можуть працювати і реалізовувати себе в будь-яких професійних напрямках, особливо в медицині, виробництві, аграрних, харчових напрямках. У всіх цих напрямках у вас буде особлива удача і можливість показати свій професіоналізм, досягти якихось явних результатів якраз на цьому тижні. Але якщо ви хочете поміняти роботу, перейти в якесь інше місце або ви зібралися міняти сферу діяльності, також це дуже хороший період. Приділяйте час навчанню. Обов'язково варто багато вчитися. Для Козерогів-студентів - чудовий період для складання іспитів і отримання прекрасних результатів. Також варто приділити час своїм рідним і близьким. Всі питання, пов'язані з нерухомістю, з ремонтом в своєму будинку або купівлею-продажем земельних ділянок та будь-якої іншої нерухомості - досить сприятливий час за винятком понеділка. Також ви можете трішечки ризикнути. Козероги, які хочуть вкладатися в якісь нові проекти, інвестувати в щось цікаве - досить-таки сприятливий період. Взагалі цей тиждень може вам принести потужні, сильні результати. Головне бути врівноваженим і сміливо діяти в будь-якому напрямку, який ви обрали для себе.

У любові трішечки неоднозначна ситуація. Особливо у самотніх Козерогів - ви можете познайомитися з новими, цікавими для вас людьми. При цьому ви повинні знати, що це може бути зовсім ненадовго. У сімейних Козерогів ситуація також двояка. З одного боку, ви будете бачити підтримку від своєї другої половинки, а з іншого боку буде дуже багато залежати від вас. Якщо ви будете проявляти зайвий натиск і претензії пред'являти, то це може дуже погано позначитися на ваших відносинах. Вибір залишається за вами.

Дуже хороший період для того, щоб ви свідомо приділили уваги якимось напрямкам, пов'язаним з оздоровленням. Можливо, ви захочете зробити чистку організму, або ввести нові правила розпорядку дня для гарного здоров'я або зайнятися новим оздоровчим видом спорту. Зверніть увагу на область голови, зір, а також на поперекову ділянку хребта. Якщо ви займаєтеся спортом, не робіть зайвих навантажень на хребет.

Водолій

Для Водоліїв цей тиждень буде досить робочим. Дуже добре займатися будь-яким видом діяльності і показати свій професіоналізм. Для тих Водоліїв, хто хотів перейти з однієї роботи на іншу - дуже гарний час. Розсилайте резюме, проходьте співбесіди, показуйте всі свої сильні сторони. Також цей період сприятливий для Водоліїв, які займаються медичними напрямками, виробничими, фінансовою сферою. У творчих Водоліїв також може бути вдалий період для потужних творчих проектів, а також для роботи з дітьми.

Тиждень може бути досить цікавим фінансово. Можливе отримання прибутку, поліпшення можливостей вашого бізнесу. Сміливо запускайте проекти. Ви на цьому тижні можете вкладатися, закуповувати нову продукцію, активно себе рекламувати. Але не варто йти на зайві ризики. Все потрібно робити обдумано. Удача у Водоліїв на цьому тижні буде тільки в тому випадку якщо вони включать відповідальність і будуть спиратися на хороші поради фахівців в необхідних їм галузях. Варто відмовитися від навіженость, нерозсудливості і безвідповідальності щодо свого життя і своїх рішень.

На цьому тижні варто бути обережними у відносинах з родичами. Це може закінчитися великим скандалом, особливо якщо ви зачепите питання поділу майна. Не варто надмірно ризикувати або займатися екстремальними видами спорту, або йти на необдумані вчинки. У любові дуже цікавий і доленосний період. Якщо ви давно зустрічаєтеся, зважитеся і зробіть пропозицію. Самотні Водолії на цьому тижні можуть зустріти свою долю. Вам варто більше приділяти часу не тільки роботі, а своїм особистим стосункам. Ходіть частіше на побачення. У сімейних Водоліїв також чудовий період. Варто враховувати також те, що на цьому тижні вам захочеться від своєї другої половинки багато романтики і уваги, але постарайтеся якомога менше пред'являти претензій, а краще придумуйте цікаві проведення часу і робіть сюрпризи.

Приділяйте час своєму здоров'ю обов'язково, а особливо травній системі. Якщо ви завантажені роботою, не забувайте харчуватися правильно і вчасно йти з роботи і лягати спати. Правильний режим дня, гарний настрій допоможе вам підвищити свій імунітет, поліпшити своє здоров'я і дуже сприятливо на цьому тижні бути на природі. Вихідні постарайтеся провести в усамітненні. Можете сміливо займатися йогою і медитацією.

Риби

На цьому тижні ви будете сповнені енергії і сил. У вас може виникнути дуже цікава ідея, яку астролог радить, як можна швидше втілювати в життя. Особливо це стосується творчих Риб. Тут можуть бути дуже сильні, несподівані для вас результати в будь-яких ваших творчих починаннях. Головне, щоб це не залишилося просто емоцією.

Вам варто довести розпочату справу до кінця. Ті Риби, які займаються дітьми, як освітою, так і літніми таборами, дитячими проектами у вас може успіх і гарний прибуток. Приділяйте час будь-якій роботі, де ви є фахівцями. Гарний час для всіх професіоналів активно проявити себе і показати на що ви здатні. Якщо у вас є бажання поміняти роботу, знайти краще місце - це також дуже сприятливий період. На цьому тижні вам захочеться більше відпочивати і це правильно, тому що для вас зараз період неймовірно сприятливий для відпочинку, для дальніх поїздок і подорожей, для того, щоб ви набиралися сил, але, якщо не виходить, і ви на роботі, варто повністю віддаватися своїй роботі і бути потрібним, і досить активним.

Якщо є бажання поміняти нерухомість, зайнятися купівлею-продажем або починати ремонт, цей тиждень буде сприяти всьому цьому.

Варто замислитися над тим, що ви говорите, наскільки багато часу ви витрачаєте на непотрібну балаканину і непотрібні розмови. Цей тиждень дуже ефективний, потужний, сильний і варто максимально проявити себе в ньому і у вас будуть непогані можливості добре заробити. Також у тих Риб, які займаються фінансовою сферою діяльності, буде кілька джерел доходу. Ви можете відчути хороший прибуток, отримати підвищену зарплату, бонуси, премії. Тому варто проявляти активність.

Хороший період для самотніх Риб. Можете сміливо знайомиться і проявляти всю свою романтику, властиву вашому знаку зодіаку. У вас будуть неймовірно приголомшливі вихідні. Але ні в якому разі не варто проявляти свою категоричність. У сімейних Риб також дуже хороший період, але у вихідні варто дуже акуратно проводити час один з одним, щоб не викликати агресії і не проявляти свої негативні сторони медалі. Здоров'я обіцяє бути міцним, сильним. На цьому тижні вам дуже потрібно багато руху, спорту, активності. Не перестарайтеся на вихідних, тому що на цьому тижні ви можете відчути хронічні захворювання, тому постарайтеся бути уважнішими до себе і правильно розпоряджатися своїм режимом дня.

Українські Національні Новини

Суспільство