aktivi-futbolista-kapinusa-na-milyardi-griven-peredali-arma

Активи футболіста Капінуса на мільярди гривень передали АРМА

 • 562505 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. В управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передано корпоративні права агропідприємства на суму 5,4 млрд гривень, бенефіціарним власником яких є громадянин рф - Віталій Капінус, передає УНН.

Деталі

Як інформує Офіс генерального прокурора, громадянин рф є бенефіціарним власником та вигодонабувачем від фінансово-господарської діяльності ТОВ «Спільне українсько-російське підприємство Алтай», яке займається вирощуванням сільськогосподарської продукції. Наразі активи компанії на суму 5,4 млрд гривень заарештовані.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого Управління ГУ Нацполіції України в Кіровоградській області за фактом легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом (ч. 2 ст. 209 КК України).

І хоч правоохоронці не називають імені громадянина рф, але як стало відомо УНН з власних джерел, йдеться про українського футболіста Віталія Капінуса.

Додамо

Як відомо, Капінус виступав у створеному росіянами та місцевими колаборантами чемпіонаті т. зв. "лнр" за СК «Заря-Сталь» (Луганськ). Потім два сезони відіграв за т.зв. луганський «Спартак».

Раніше

У 2022 році за клопотаннями прокурорів судами постановлено ухвали про передачу в управління АРМА майна, коштів та інших активів суб’єктів господарювання, які належать або підконтрольні громадянам рф та рб, на суму близько 8 млрд гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Активи футболіста Капінуса на мільярди гривень передали АРМА

     • 562505 переглядiв

    Над Маріуполем фіксують високу активність гелікоптерів

     • 436563 переглядiв

    путін зізнався, що росія "трохи заздрить" Китаю

     • 551895 переглядiв