aerodromi-zavzhdi-pid-pritsilom-ignat-nazvav-prioritetni-tsili-voroga

Аеродроми завжди під прицілом: Ігнат назвав пріоритетні цілі ворога

 • 873475 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. І аеродроми, і критична інфраструктура, і промисловість, і портова інфраструктура – це все цілі ворога, які будуть для нього пріоритетними, сказав під час брифінгу у вівторок речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише УНН.

Цитата

"І аеродроми, і критична інфраструктура, і промисловість наша, і портова інфраструктура – це усе цілі ворога, які будуть для нього пріоритетними. Не можна окремо виділяти, що по аеродромах б'ють, сьогодні атаковано різні об'єкти", - сказав Ігнат.

При цьому він уточнив, що "аеродроми завжди під прицілом ворога". "Зрозуміло, що наші пілоти завдають шкоди окупантам. Ви ж бачите постійно результати бойової роботи наших льотчиків. Це видно і в російських пабліках, і самі ж окупанти про це пишуть. Тому тут ні для кого не секрет, що пілоти, які сьогодні воюють в умовах постійних регулярних обстрілів ворога, мають відповідні запобіжники, скажем так, що в таких умовах використовують грамотно і самі, дії органів військового управління, спричиняють до того, що не лише зберігають техніку, життя людей, але і завдають окупанту болючих ударів по його тилах, по його командних пунктах та його логістиці", - зазначив він.

Нагадаємо

Як зазначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, наслідки чергової масованої ракетної атаки російських військ на Україну фіксують у восьми регіонах - пошкоджено житлові будинки, освітні та медичні заклади.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна атака рф на Львів: завали майже розібрано - ОВА

     • 7570434 переглядiв

    Хвиля спеки дійшла до Німеччини

     • 1254747 переглядiв