ukenru
advokat-organizatora-zamakhu-na-babchenko-zayavlyaye-pro-porushennya-z-boku-sbu

Адвокат організатора замаху на Бабченка заявляє про порушення з боку СБУ

 • 7515 переглядiв

КИЇВ, 31 травня. УНН. Адвокат затриманого організатора замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка Євген Солодко заявляє про спроби тиску з боку СБУ на його підзахисного. Про це Солодко написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Зараз адвокати нашої фірми працюють з "організатором вбивства" Аркадія Бабченко. Перше враження - провокація, організована досить не естетично. Спроба "закошмарити" підзахисного відразу не вдалася, а далі будемо розбиратися", - написав Солодко.

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялося, що він після пострілів в спину помер в кареті "швидкої".

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України за фактом вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка.

СК РФ також порушив справу про вбивство журналіста Бабченко в Києві. Російські слідчі заявили, що хочуть допомогти Україні в справі про вбивство Бабченка.

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий, і розповів деталі спецоперації по запобіганню вбивства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП