absolyutno-chitke-rozuminnya-scho-potribno-podolyak-vidpoviv-do-chogo-v-op-gotuyutsya-u-2024-rotsi

"Абсолютно чітке розуміння, що потрібно": Подоляк відповів, до чого в ОП готуються у 2024 році

 • 165773 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. В Офісі Президента є абсолютно чітке розуміння, що потрібно на 2024-й рік і на кінець 2023-го - зокрема, скорегувати тактику та стратегію, щоб ліквідувати переваги, які залишилися в рф, а також інвестувати в виробництва, щоб забезпечити технологічну перевагу. Про це сказав радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк в інтерв'ю DW, передає УНН.

Цитата

«У нас на 24-й рік, ну і на кінець 23-го абсолютно чітке розуміння, що потрібно. Перше - скоригувати тактику з урахуванням тих ресурсів, які витрачає росія. Скоригувати стратегію з урахуванням тих домінантних переваг, які залишилися в росії, щоб ці переваги були ліквідовані. Третє - інвестиції виробництва, які нам необхідно різко розвивати, щоб отримати технологічну перевагу. І четверте - різке нарощування тиску за рахунок саме технологічного компонента цієї війни на ті чи інші військові порядки росії», - розповів Подоляк у відповідь на запитання, до якого розвитку воєнних дій і лінії фронту готується Офіс Президента України у 2024 році.

Деталі

Подоляк сказав, що якщо обвалиться лінія фронту, то нинішня російська еліта припине своє існування, а росія припинить існувати в політичному вигляді. Водночас, якщо Україна не дотисне та не забезпечить поразку росії, то війна заморожується, а суб'єктність української держави постійно перебуватиме під зовнішнім тиском.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Офісі Президента назвали чотири головні пропагандистські фейки і пояснили, що за ними стоїть

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Дизайнер Gucci та Moschino помер у віці 46 років

     • 263266 переглядiв

    Ізраїль узяв під контроль 11 військових постів ХАМАС

     • 164124 переглядiв