ukenru
aaron-teilor-dzhonson-stane-novym-dzheimsom-bondom-aktor-vidreahuvav-na-chutky

Аарон Тейлор-Джонсон стане новим Джеймсом Бондом? Актор відреагував на чутки

 • 30745 переглядiв

Аарон Тейлор-Джонсон дипломатично відповів на чутки про кастинг на роль наступного Джеймса Бонда, заявивши, що може говорити лише про свої майбутні проекти, такі як The Fall Guy, Nosferatu, Kraven the Hunter.

Актор Аарон Тейлор-Джонсон відповів на чутки про те, що його завербували для ролі наступного Джеймса Бонда, передає УНН із посиланням на Rollingstone.

Деталі

Тейлор-Джонсон з'являється на обкладинці нового випуску журналу Rolling Stone UK, де він розповідає про свою нову роль разом із Райаном Гослінгом у фільмі "The Fall Guy" і не тільки.

На обкладинці його також запитали про постійні чутки, які цього тижня набули більшої популярності, про те, що він замінить Деніела Крейга в якості наступного Бонда.

На запитання Тейлор-Джонсон дипломатично відповів: "Я можу по-справжньому говорити лише про те, що збираюся показати та розповісти. Отже, The Fall Guy, Nosferatu, Kraven the Hunter. Я тут, щоб просувати їх".

Говорячи про своє майбутнє в акторській діяльності, він додав: "Я не відчуваю, що мені потрібно розписувати майбутнє. Я відчуваю: що б мені не намалювали, я можу зробити краще.

Це найкраще, коли інколи ти повністю втрачаєш всю стриманість, і ти відчуваєш, що бовтаєшся там, а режисер ніби тримає один палець на твоїй сорочці, щоб ти не впав. Уся справа в погоні за цим почуттям. Немає нічого такого надихаючого, як це".

Цього тижня повідомлялося, що Тейлор-Джонсону, як повідомляється, запропонували роль Джеймса Бонда в наступній пропозиції франшизи 007.

The Sun повідомляло, що компанія Eon Productions, яка створила культові шпигунські фільми, запропонувала Тейлор-Джонсону головну роль.

За даними видання, Тейлор-Джонсон, ймовірно, підпише контракт цього тижня та розпочне зйомки на Pinewood Studios у Бакінгемширі пізніше цього року за сценарієм, який зараз розробляється.

Додамо

Аарон Тейлор-Джонсон - британський актор театру, кіно та телебачення. Відомий за фільмами: "Стати Джоном Ленноном" (2009), "Дикуни" (2012), "Анна Кареніна" (2012), "Ґодзілла" (2014), "Месники: Ера Альтрона" (2015), "Нічні звірі" (2016).

Антоніна Туманова

Культура