ukenru
a-lozoviy-poprosiv-komitet-pidtrimati-podannya-gpu-pro-znyattya-z-nogo-nedotorkanosti

А.Лозовий попросив комітет підтримати подання ГПУ про зняття з нього недоторканості

 • 8983 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Народний депутат України Андрій Лозовий попросив членів регламентного комітету підтримати подання Генеральної прокуратури України про надання дозволу на притягнення його до кримінальної відповідальності. Про це він повідомив на засіданні регламентного комітету, передає кореспондент УНН.

"Шановні члени комітету, прошу вас, підтримати подання на притягнення мене до кримінальної відповідальності", - повідомив А.Лозовий.

Він запевнив, що в суді хоче довести політичну вмотивованість, юридичну безграмотність, абсолютну неадекватність подання проти нього.

Нагадаємо, висновок Київського науково-дослідного інституту судових експертиз підтвердив заниження сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі 1,717 млн грн та 129,3 тис. грн військового збору за підсумками перевірки електронної декларації нардепа.

Як повідомляв УНН, Ю.Луценко перед засідання комітету пояснив, що якщо народний депутат України Андрій Лозовий до оголошення йому підозри сплатить податок, то кримінальне провадження буде закрите автоматично.

Українські Національні Новини

Політика