ukenru
a-khug-vidvidaye-dilyanki-rozvedennya-sil-na-donbasi-1

А.Хуг відвідає ділянки розведення сил на Донбасі

 • 8624 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Перший заступник Голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ протягом 5 днів з 12 грудня перебуватиме на Сході України, зокрема, він зустрінеться представниками СЦКК, відвідає три ділянки розведення сил та засобів, а також він направ запити представникам "ЛДНР" на зустріч, передає УНН з посиланням на прес-службу місії.

"З 12 до 16 грудня Перший заступник Голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг перебуватиме з візитом на сході України, щоб оцінити ситуацію з безпекою, а також закликати всі зацікавлені сторони сприяти миру і нормалізації ситуації в Україні", - йдеться в повідомленні.

Він відвідає Донецьку і Луганську області, зустрінеться з командами СММ, проведе зустрічі з представниками Спільного центру з контролю та координації та іншими співрозмовниками.

"Він направив запит на зустріч з представниками збройних формувань у Донецьку та Луганську, щоби розглянути обмеження свободи пересування СММ ОБСЄ та інші перешкоди у виконанні мандата Місії, а також обговорити ситуацію з безпекою в районі і виконання Мінських угод", - зазначили в СММ ОБСЄ.

Крім того, під час візиту А.Хуг разом зі спостерігачами СММ відвідає три ділянки розведення сил і засобів, а саме: в районах населених пунктів Золоте, Станиця Луганська, Петрівське, а також інші райони вздовж лінії розмежування.

Як повідомляв УНН, 28 вересня перший заступник голови місії ОБСЄ Александр Хуг відвідав район розведення сил у Петрівському.

Українські Національні Новини

Політика