94-dytyny-iz-okhmatdytu-perevely-v-inshi-medzaklady-u-statsionarakh-perebuvaiut-57-postrazhdalykh-cherez-ataku-rf

94 дитини із "Охматдиту" перевели в інші медзаклади, у стаціонарах перебувають 57 постраждалих через атаку рф

 • 28132 переглядiв

94 дитини переведені з лікарні "Охматдит" до інших закладів. У стаціонарах комунальних медзакладів на сьогоднішній ранок перебувають 57 людей (всі дорослі). 5 із них - у важкому стані.

Зі столичної лікарні "Охматдит" були переведені  в інші медичні заклади 94 дитини, із яких восьмеро – постраждали через ворожий удар.  Станом на ранок 9 липня у лікарнях перебувають 57 травмованих внаслідок атаки на Київ, 5 із них - у важкому стані. Про це у вівторок повідомив мер Віталій Кличко, передає УНН.

Бригадами швидкої допомоги з лікарні Охматдит були переведені  в інші медичні заклади 94 дитини. Із них 8 – постраждалих

- написав Кличко у Telegram.

Крім того, за його словами, у стаціонарах комунальних медзакладів на сьогоднішній ранок перебувають 57 людей (всі дорослі). 5 із них - у важкому стані.

За даними судмедекспертизи, як вказав Кличко, загиблих внаслідок вчорашньої атаки ворога - 26 людей. В тому числі, троє дітей.

Доповнення

За даними Офісу Генпрокурора 4 дітей загинуло та 12 поранено внаслідок вчорашньої масованої атаки російських військ. 

Загалом наразі відомо про 38 загиблих внаслідок масованої атаки армії рф на Україну 8 липня. Ще 190 людей отримали поранення. Триває рятувальна операція.

Популярні

Новини по темі