6-serpnia-den-vdiachnosti-pratsivnykam-silskoho-hospodarstva-mizhnarodnyi-den-likari-svitu-za-myr

6 серпня: День вдячності працівникам сільського господарства, Міжнародний день "Лікарі світу за мир"

 • 56762 переглядiв

Вважається, що вирощувати сільськогосподарські культури люди почали вирощувати більше 20 тисяч років тому.

Сьогодні, усі бажаючі можуть долучитися до події, яка присвячена людям, які забезпечують нас хлібом, свіжими фруктами та овочами, і багатьма іншими продуктами – Дню вдячності працівникам сільського господарства, пише УНН.

Вважається, що вирощувати сільськогосподарські культури люди почали вирощувати більше 20 тисяч років тому. Приручати тварин для їх використання у сільськогосподарських роботах люди почали близько десяти років тому.

Працівники сільського господарства є основою ланцюга постачання продуктів харчування. Вони відповідають за посадку, вирощування, збирання та пакування наших фруктів і овочів. Вони також відіграють вирішальну роль у виробництві молока та м’яса, тобто вся їжа, яку ми їмо щодня, так чи інакше пов’язана з працівником ферми. Їх невтомна праця забезпечує безперервний потік товарів з ферми на ринок.

Також сьогодні можна відзначити Міжнародний день "Лікарі світу за мир". Подія була спільно започаткована американськими та радянськими лікарями у 1980 році на знак протесту проти гонки озброєнь.

За церковним календарем сьогодні Преображення Господнє.

Згідно з біблійними переказами, Преображення Господнє сталося на горі Фавор. Одного разу Ісус Христос разом з апостолами Яковом, Петром та Іваном відправився туди, щоб помолитися. Ісус молився у той час, як його учні спочивали після виснажливої дороги. Коли ж апостоли прокинулися, то побачили довкола Сина Божого сяйво, а весь одяг його став білим. Згодом з небес пролунав голос, що промовив: "Це Син мій улюблений, якого я полюбив. Йому коріться".

Ісус просив нікому не розповідати про це, натомість, коли всі зійшли з гори, він наказав учням назбирати яблук і освятити їх.

Іменини сьогодні святкують Станіслав, Лев.

Захар Подкидишев

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: минулої доби відбулося 108 бойових зіткнень

     • 30872 переглядiв

    Швейцарія планує інтегрувати 40% українських біженців

     • 47691 переглядiв

    У Сумах лунають вибухи

     • 31605 переглядiв

    ЦАХАЛ повідомив про вбивство командира "Хезболли" у Лівані

     • 107401 переглядiв

    Трамп прогнозує атаку Ірану на Ізраїль сьогодні вночі

     • 33081 переглядiв