ukenru
38-budivel-mikolayeva-zaznali-ruynuvannya-vid-obstriliv-okupantiv-za-den-syenkevich

38 будівель Миколаєва зазнали руйнування від обстрілів окупантів за день, — Сєнкевич

 • 163313 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів про комунальників, які весь день очищали місто від уламків російських ракет та наслідків обстрілів, пише УНН.

Деталі

Миколаїв уночі російські війська двічі обстріляли, попередньо, з РСЗВ "Торнадо-С", при цьому у самий центр міста прилетіла не високоточна ракета типу “Смерч”.

Цитата

«Маємо 8 пошкоджених багатоповерхівок. У трьох із них, окрім вікон, балконів і дверей, понівечений дах. Руйнувань зазнали близько 30 комерційних приміщень, серед яких магазини, кав’ярні та аптеки», — йдеться у повідомленні.

Зранку комунальники розчистили проїжджу частину та пішохідну зону від уламків, скла та гілок. Бригада КП “ЕЛУ автодоріг” засипала вирву від ракети посеред дороги, щоб відновити рух транспорту. За кілька днів на цій ділянці укладуть асфальт.

Також Сєнкевич спростував інформацію про щодо водопроводу в районі «Серця міста».

«Там зранку було два пориви мережі - один від влучання ракети, інший від вибухової хвилі. На одній із ділянок комунальники замінили частину пошкодженої труби, на іншій - встигли зробити всі підготовчі роботи. А саму трубу довжиною близько 8 метрів обіцяють замінити завтра (28 вересня — ред.). Після цього одразу відновлять водопостачання», — розповів мер Миколаєва.

Нагадаємо

Російські окупанти вночі обстріляли Миколаїв. Відомо про пошкодження низки цивільних об’єктів, зокрема житлових будинків та магазинів, а також мереж водопроводу

Українські Національні Новини

Війна