ukenru
24-lyutogo-treba-buti-napogotovi-gumenyuk-pro-mozhlivist-nastupnoyi-masovanoyi-raketnoyi-ataki-rf

24 лютого "треба бути напоготові" - Гуменюк про можливість наступної масованої ракетної атаки рф

 • 1029089 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Відстань від одного масованого удару армії рф до іншого становить до двох тижнів, тому українцям слід готуватися до ймовірних ракетних атак ворога у районі 24 лютого, попередила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону, передає УНН.

Деталі

За словами Гуменюк, наразі корабельне угруповування перебуває у тій самій кількості та продовжує перебувати на службі, зокрема 2 споряджених ракетоносії з 8 ракетами. Вона додала, що ці кораблі можуть бути залучені як до масованої ракетної атаки, так і до точкових ударів.

Гуменюк повідомила, що через те, що пуски з підводних човнів ускладнені у виявленні, окупанти можуть "тероризувати місцеве населення загрозою цих ударів", а також зауважила, що вони мають напоготові надводні ракетоносії, які перебувають у пунктах базування, які, швидше за все, проходять переспорядження, готуються до наступного виходу. 

Цитата 

"Якщо говорити про відстань від одного масованого удару до іншого, то це до двох тижнів. І можемо зауважити, що від попередньої до наступної, то це якраз 24 лютого. Пам'ятаючи про тяжіння ворога до сакральних дат, треба бути напоготові", - наголосила Гуменюк.

Нагадаємо

Україна зазнала вже 14 ракетних атак ворога та 17 хвиль атак БПЛА по енергооб’єктах. 10 лютого була чергова з них.

Українські Національні Новини

Війна