14-izrailtian-i-taitsiv-zvilnyly-z-54-dennoho-polonu-khamas-v-hazi

14 ізраїльтян і тайців звільнили з 54-денного полону ХАМАС в Газі

 • 34132 переглядiв

10 ізраїльтян та 4 тайці, утримувані ХАМАСОМ у Газі протягом 54 днів, були повернуті до Ізраїлю та возз'єднаються зі своїми сім'ями після медичного обстеження. Звільнення було забезпечено шляхом обміну полоненими на 30 палестинців.

10 ізраїльських і 4 тайських заручників повернулися в Ізраїль після звільнення з 54-денного полону ХАМАС в Газі. Про це пише The Times of Israel, передає УНН.

Після того, як вони пройдуть первинну медичну оцінку стану їхнього здоров’я, наші сили супроводжуватимуть їх, доки вони не возз’єднаються зі своїми сім’ями

повідомила армія оборони Ізраїлю.

Деталі

ЦАХАЛ просить громадськість "продемонструвати терпіння та чуйність протягом цього часу з поваги до звільнених заручників та їхніх родин".

Відомо, що заручників із сектора Гази спочатку передали Червоному Хресту. Вони були переправлені до Єгипту через контрольно-пропускний пункт Рафах.

Йдеться про 10 ізраїльтян, яких звільнили сьогодні ввечері, — Раз Бен Амі, Ярден Роман, Ліат Ацілі, Моран Стела Янай, Ліам Ор, Ітай Регев, Офір Енгель, Аміт Шані, Галі Таршанскі та Рая Ротем. А також чотирьох громадян Таїланду.

В обмін на звільнення ізраїльських заручників Ізраїль випустить 30 палестинських в'язнів. Речник міністерства закордонних справ Катару повідомив, що серед палестинців 16 неповнолітніх і 14 жінок.

Нагадаємо

Раніше ХАМАС звільнив двох російсько-ізраїльських заручників.

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни вивели у Чорне море фрегат "адмірал макаров"

     • 38690 переглядiв

    МАГАТЕ стурбоване зростанням атак поблизу Хмельницької АЕС

     • 38326 переглядiв

    Три громади Сумщини обстріляли російські окупаційні війська

     • 36737 переглядiв

    Усередині "шахеда" знайшли SIM-карту "Київстар"

     • 47808 переглядiв

    Ведмідь Балу з Хмельницького переїхав жити на Синевір

     • 46104 переглядiв