102-boiovykh-zitknennia-na-fronti-naiaktyvnishi-boi-vedutsia-na-pokrovskomu-napriamku-henshtab

102 бойових зіткнення на фронті, найактивніші бої ведуться на Покровському напрямку - Генштаб

 • 16643 переглядiв

На фронті відбулося 102 бойових зіткнення. Найбільш активно ворог наступає на Покровському напрямку, де відбулося 34 бої, з яких 27 атак відбито, а 7 ще тривають.

На фронті відбулося 102 боєзіткнення. Найбільш активно ворог наступає на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

російські загарбники завдали по території України три удари шістьма ракетами, та 49 авіаударів, скинувши 62 КАБи. Крім цього, залучили для ураження 542 дрони-камікадзе та здійснили понад 3500 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: противник тричі атакував біля Глибокого, Тихого та Вовчанська, де наразі триває одне боєзіткнення.

На Куп’янському: окупант провів 14 наступів у районах Синьківки, Колесниківки, Глушківки, Стельмахівки, Андріївки та Берестового. ЗСУ відбили 12 штурмів, 2 - продовжуються.

На Лиманському: терористи невдало атакували поблизу Тернів, Невського та Макіївки.

На Сіверському: Захисники відбивали 7 атак у районах Івано-Дар'ївки, Верхньокам’янського, Спірного та Виїмки. Хоча 6 боїв завершено, один - досі триває.

На Краматорському: загарбники 8 разів наступали біля Васюківки, Часового Яру та Андріївки. ЗСУ відбили 4 атаки, ще 4 - продовжуються.

На Торецькому: сили агресора 16 разів атакували поблизу Залізного, Торецька, Нью-Йорка та Північного. Нині 12 боєзіткнень уже завершено, але ще 4 - тривають.

На Покровському: відбулися 34 бої біля Пантелеймонівки, Воздвиженки, Іванівки, Желанного, Новоселівки Першої, Калинового, Межового та Яснобродівки. ЗСУ відбили 27 атак, 7 - ще продовжуються. Терористи концентруються біля Желанного.

На Курахівському: ворог 5 разів атакував неподалік Красногорівки, Георгіївки, Костянтинівки та Парасковіївки. Чотири атаки - відбито, одна - триває.

На Времівському: супротивник здійснив 3 штурми у бік Костянтинівки, Роздольного та Водяного, де наразі продовжується одне боєзіткнення.

На Оріхівському: штурми агресора поблизу Роботиного виявилися безуспішні.

З початку доби відбулося 98 бойових зіткнень – Генштаб01.08.24, 23:21

Популярні

Новини по темі

У Харкові пролунала серія вибухів

 • 24242 переглядiв

Ворог 37 разів обстріляв Сумщину: зафіксовано 126 вибухів

 • 24120 переглядiв