100-tisyach-zagiblikh-gromadyan-rosiyi-ne-sponukatimut-kreml-pro-schos-zadumatisya-zelenskiy

100 тисяч загиблих громадян Росії не спонукатимуть Кремль про щось задуматися, — Зеленський

 • 213837 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього зведення Володимир Зеленський заявив, що 100 тисяч загиблих громадян Росії не спонукатимуть Кремль про щось задуматися, пише УНН.

Деталі

Загальні втрати ворога тільки вбитими вже наближаються до 65 тисяч. Саме стільки тільки росіян “віддали свої життя за можливість купки людей у Кремлі ігнорувати реальність”.

Цитата

“І по тому, як триває російська “могилизация”, можна сказати, що і 100 тисяч загиблих громадян Росії не спонукатимуть Кремль про щось задуматися”, — сказав Президент.

“Тільки реальні перемоги України, тільки реальний захист вільним світом самого себе від російського терору й шантажу – захист санкціями, захист допомогою Україні, – тільки повне витіснення окупантів з української землі та демонтаж агресивних можливостей держави-терориста – все це шлях до миру”, — додав Зеленський.

Глава держави підкреслив, що “мир стане можливим тоді, коли для Росії стане неможливим її терор”.

Нагадаємо

Станом на ранок 15 жовтня втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 64 700 осіб, 2524 танків, 242 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Не час для "піратів": як зменшити шанси підхопити вірус

     • 340401 переглядiв

    Київ частково закрили "антидроновим куполом" - радник мера

     • 369242 переглядiв

    Болгарія звинувачує Росію в масштабній хакерській атаці

     • 143069 переглядiв