ukenru
zsu-prodovzhuye-utrimuvati-bakhmut-pid-kontrolem-zaluzhniy

ЗСУ продовжує утримувати Бахмут під контролем - Залужний

 • 597159 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Попри постійний тиск ворога, ми продовжуємо утримувати під контролем Бахмут і вживаємо заходів для стабілізації лінії фронту довкола цього міста. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час розмови з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі, передає УНН.

Цитата

"Попри постійний тиск ворога, ми продовжуємо утримувати під контролем Бахмут і вживаємо заходів для стабілізації лінії фронту довкола цього міста. Запорука успіху на полі бою - ефективне вогневе ураження, що потребує відповідної кількості озброєння та боєприпасів", - написав Залужний у Telegram.

Додамо

Він також додав, що найбільш напружена ситуація сьогодні на Донецькому напрямку, тут противник здійснює щодня до 50 атак.

"Запеклі бої тривають в районі Вугледара і Марʼїнки. Ми надійно тримаємо оборону. На деяких ділянках фронту нам вдалося відновити раніше втрачені позиції і закріпитися там", - резюмував Залужний.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції за підсумками саміту "Україна-ЄС" заявив, що здавати Бахмут ніхто не буде.

Українські Національні Новини

Війна