znayshov-granatu-na-vlasnomu-podviryi-na-kharkivschini-ditina-otrimala-poranennya

Знайшов гранату на власному подвір'ї: на Харківщині дитина отримала поранення

 • 557425 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. У ніч на п'ятницю у селищі Панютине Харківської області хлопчик 13 років взяв до рук вибуховий пристрій, який знайшов на подвір'ї. Після чого стався вибух. Про це повідомив у п'ятницю голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

«Цієї вночі, близько 3:30, у смт. Панютине Лозівського району хлопчик 13 років знайшов на власному подвір'ї вибуховий пристрій (ймовірно гранату), взяв його до рук після чого відбувся вибух. Госпіталізований з пораненнями», - написав Синєгубов у Telergam.

Також повідомив, що в області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 162 вибухонебезпечні предмети.

Додамо

За словами голови Харківської ОВА, протягом минулої доби російські окупанти вели артилерійські та мінометні обстріли прикордонних та прифронтових територій Куп'янського та Чугуївського районів області. Зокрема, під ворожим вогнем перебували Вовчанськ Чугуївського району, Кислівка та Берестове Куп'янського району.

Інформація про постраждалих та масштабні руйнування не надходила.

Доповнення

Як повідомляв УНН, у селі Чернещина Ізюмського району на Харківщині трактор наїхав на невідомий боєприпас, внаслідок чого той здетонував.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі збили 10 з 13 "шахедів"

     • 10225107 переглядiв

    Дніпропетровщина: ворог поцілив з артилерії по Нікополю

     • 531442 переглядiв

    Біля Мексики тропічний шторм Беатріс набирає сили

     • 756887 переглядiв