zmi-rozpovili-pro-zvyazok-svistunova-yakiy-sanktsionuye-khaotichnu-zabudovu-kiyeva-z-komarnitskim

ЗМІ розповіли про зв'язок Свистунова, який санкціонує хаотичну забудову Києва, з Комарницьким

 • 9654 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Уродующего Київ хаотичною забудовою директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА - Головного архітектора Києва Олександра Свистунова "кришує" одіозний екс-співголова фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Денис Комарницький, передає УНН з посиланням на Newsone .

"Не секрет, що Київ в останні роки забудовується просто" ударними "темпами. Виростають, як гриби після дощу, висотки в історичних районах, цілі квартали на місці зелених зон, бетонні джунглі без належної інфраструктури, побудовані з порушеннями пожежної безпеки. Житлові та офісні приміщення, ТЦ і ТРЦ наповнюють Київ. Головним генератором відбувається в будівельній сфері Києва хаосу і беззаконня є Олександр Свистунов ", - йдеться в матеріалі.

Там наводиться ряд прикладів того, що з подачі Свистунова творить в столиці будівельна мафія.

"У жовтні минулого року очолюваний Свистунова департамент видав Містобудівні умови і обмеження (ДУО) на будівництво офісно-ділового центру з паркінгом по вул. Митрополита Липківського, 8-А. Загадковим чином в реєстрі ці дозволи спливли лише 20 січня. Фактично зазначена ділянка знаходиться навпроти Південного ж / д вокзалу столиці. Так ось, ДУО видані незаконно! Так як ще влітку 2019 року суд скасував рішення Київради про затвердження Детального плану території (ДПТ), що включає проектований ділянку. ще більш кричущий примі р "діяльності" Свистунова - видача його департаментом ДУО на будівництво 27-метрового ТЦ на місці історичної споруди колишнього Центрального гастроному на розі Хрещатика і Хмельницького - прямо навпроти ЦУМу. Мова формально йде про "реконструкції". Але яка ж це реконструкція, якщо висотність буде порушена в рази? " - обурилися ЗМІ.

Там також з'ясували, в чиїх інтересах орудує Свистунов.

"Самостійна він фігура? Ні. ЗМІ не раз писали про те, що він є креатурою заступника голови КМДА Олександра Спасибко. Який, судячи з злитим джокер листуванням скандального забудовника Микита, є близьким партнером Комарницького, засудженого свого часу на два роки. Ще один компаньйон Свистунова - його попередник на посту в КМДА Юрій Тацій, якого ЗМІ прямо називають "пропаленим корупціонером". Саме під кураторством Комарницького і Тація, причому, під прикриттям самого мера Кличко, який і в курсі, і в частці (про що знову ж п рямо говорить слив Джокера), Свистунов, плюючи на рішення судів, протести громадян і культурну цінність столичного центру, продовжує видавати незаконні дозволи на забудову Києва. І очевидно, що заради порятунку нашого улюбленого міста, всю цю зграю потрібно скопом вимітати зі столиці ", - резюмується в статті.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Маркарова представила нового голову Офісу фінконтролю

     • 24181 переглядiв