ukenru
zlovzhivannya-na-blizko-1-8-mln-grn-eksposadovtsya-gpu-nagalevskogo-rozsliduvannya-zaversheno

Зловживання на близько 1,8 млн грн експосадовця ГПУ Нагалевського: розслідування завершено

 • 10820 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Завершено досудове розслідування у справі стосовно колишнього начальника одного з відділів управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України Аполлінарія Нагалевського, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, що завдало збитків на суму майже 1,8 млн гривень. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу САП.

"Прокурорами САП прийнято рішення про достатність доказів та відкриття матеріалів стороні захисту у справі стосовно колишнього начальника одного з відділів Управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України, підозрюваного у зловживанні службовим становищем, яке завдало збитків на суму майже 1,8 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що після ознайомлення сторони захисту з матеріалами справи, обвинувальний акт буде скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, колишньому начальнику одного з відділів управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України Аполлінарію Нагалевському повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем, яке завдало збитків на суму майже 1,8 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП