zirka-zorianykh-viin-mark-hemill-zbyraie-koshty-na-robotiv-mineriv-dlia-ukrainy

Зірка "Зоряних війн" Марк Гемілл збирає кошти на роботів-мінерів для України

 • 15441 переглядiв

Актор Марк Гемілл та історик Тімоті Снайдер збирають 441 тис. доларів на 30 роботів-мінерів для ЗСУ. Кампанія "Безпечна місцевість" має на меті допомогти розмінувати території України.

Актор та амбасадор платформи United24 Марк Гемілл збирає пожертви на роботів-мінерів для України. Про це УНН пише з посиланням на Deutsche Welle.

Деталі

Актор Марк Гемілл, який став легендою після ролі Люка Скайвокера в "Зоряних війнах", збирає гроші на 30 роботів для ЗСУ. Разом з істориком, експертом зі Східної Європи Тімоті Снайдером він сподівається отримати від фанатів і всіх, хто співчуває Україні, 441 тис. доларів у рамках кампанії "Безпечна місцевість".

Подібні роботи вміють розміновувати важкодоступні місця на великій відстані від людей.

Одним із найстрашніших злочинів росії в Україні є закладення мільйонів мін. Я відвідав райони поблизу лінії фронту, де людям доводиться йти на ризик, щоб допомогти українцям повернутися до своїх домівок. Завдяки цим роботам можна безпечно знешкоджувати міни та рятувати життя людям

- заявив Снайдер.

Нагадаємо

Марк Гемілл не вперше збирає пожертви для допомоги Україні. Раніше він підтримав збір на 10 потужних дронів-розвідників RQ-35 Heidrun для українських військових, завдяки яким українські захисники розвідуватимуть позиції ворогів, не наражаючи себе на небезпеку.

Ярослава Магучіх пожертвувала 500 тисяч гривень на лікування бійців "Азову"15.08.24, 19:16

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Рада ухвалила закон про виноградарство та виноробство

     • 43242 переглядiв