zhyve-z-mamoiu-poriadnyi-i-dobre-vchytsia-pro-zatrymanoho-18-richnoho-khloptsia-pidozriuvanoho-u-vbyvstvi-farion-rozpoviv-druh

Живе з мамою, порядний і добре вчиться: про затриманого 18-річного хлопця, підозрюваного у вбивстві Фаріон, розповів друг

 • 18383 переглядiв

Знайомий підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон розповів, що 18-річний хлопець живе з мамою, добре вчиться і порядний. Поліція розглядає кілька версій убивства, включно з політичною діяльністю та особистою неприязню.

Мешканець міста Дніпро, який з 5 років знайомий із молодою людиною, яка, можливо, стріляла в мовознавицю Ірину Фаріон, повідомив, що не міг би подумати, що його знайомий міг бути причетний до вбивства, оскільки хлопець добре вчиться, порядний і живе з мамою.

Пише УНН з посиланням на Суспільне.

Деталі

Мешканець Дніпра Ян розповів журналісту про підозрюваного, з яким знайомий з 5 років, зазначивши, що батько підозрюваного молодика воює, а сам хлопець порядний:

Він 2006 року народження. Ми з 5 років в одній команді. Знаю, що в нього тато воює зараз. Він живе з мамою. Він порядний, добре вчиться. Ніколи б не міг подумати, що він таке зробив. Нічого не знаю. Мама моя не хоче зараз дзвонити його мамі, щоб не загострювати обстановку. Але ми добре дружимо. Мама його іноді в гості до нас заходить,

- сказав молодий чоловік.

Нагадаємо

Поліція повідомляла раніше, що має кілька версій убивства мовознавиці Ірини Фаріон, включно з громадською, політичною діяльністю та особистою неприязню. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу і не виключають "російський слід" у злочині.  

УНН повідомляв, що за словами міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, 18-річний підозрюваний у вбивстві мовознавиці та громадської діячки Ірини Фаріон готувався до нападу щонайменше 2 місяці. 

Клименко рассказал, когда изберут меру пресечения подозреваемому в убийстве Ирины Фарион25.07.2024, 17:09

Популярні

Новини по темі

На Олімпіаді-2024 встановлено перший світовий рекорд

 • 14971 переглядiв